15 november 2015, 12:05 Celebrities views 7907
Moldoveanul care coase fuste midi pentru domnișoare (Foto)
15 november 2015, 12:05 Celebrities views 7907

Moldoveanul care coase fuste midi pentru domnișoare (Foto)

Alex Ciobanu este un tînăr talentat de la noi care prin munca sa poate să facă fericită orice domnișoară. Tînărul este pasionat de croitorie și coase fuste midi, colorate, ce pot împăca orice gust a unei fashioniste pretențioase.

Alex Ciobanu face parte din categoria persoanelor norocoase care a reușit să-și transforme pasiunea într-o ocupație zilnică, care, pe-deasupra, aduce și profit. Despre cum a început să coase și cum reușește să de-a viață unor idei vestimentare, acesta povestește mai jos:

„Cos de vreo 3 ani. De fapt mă jucam cu stofa și am înțeles mai apoi că pasiunile pot fi dezvoltate prin muncă. Nu sînt designer, asta ca să înțeleagă toți și să nu-mi sară în cap, e pură pasiune. Ideea de a coase fuste midi a apărut cu două luni în urmă, cînd am înțeles că în Chișinău femeile nu pot să-și procure asemenea articole deoarece au un preț exagerat.

Astfel, am simțit că trebuie s-o fac anume în acest moment. Inițial, nu mă gândeam ca la o afacere, chiar deloc, dar cînd pasiunile mai sunt și remunerate, ce poate fi mai frumos?".

Tînărul și-a fixat deja și planuri de viitor, însă, nu se grăbește. Acesta are nevoie de siguranță în forțele proprii pentru a purcede la o altă etapă.

„Voi ieși cu ceva nou atunci cînd voi simți că este nevoie și cînd voi vedea că sînt sigur pe mine și de produsul pe care îl voi face", a adăugat tînărul.

Source: zugo.md

Keywords:

moda , personalitati , designer

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1521
Populația:
1331 locuitori

Pereni este un sat din cadrul comunei Paşcani, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1331 de oameni. Satul Pereni a fost menționat documentar în anul 1521.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.