12 july 2015, 15:02 Celebrities views 9337
Designerul Diana Voevuțki și-a prezentat colecția la Bucharest Fashion Week (Foto)
12 july 2015, 15:02 Celebrities views 9337

Designerul Diana Voevuțki și-a prezentat colecția la Bucharest Fashion Week (Foto)

Diana Voevuțki, designer vestimentar din Moldova, și-a prezentat ultima sa colecție de rochii în cadrul celui mai important eveniment de modă din România - "Bucharest Fashion Week 2015".

Aceasta este a doua oară când Diana participă la Bucharest Fashion Week. Tânăra basarabeancă i-a impresionat pe toți cu rochia de mireasă de culoare neagră, "cireașa de pe tort" a colecției Frozen beauty.

"48 de ore nedormite, câteva săptămâni de lucru în echipă non-stop, emoții de nedescris și câteva minute de euforie pe podium... E mult? Puțin? Noi zicem că e suficient ca să te simți fericit. Ionuț Constantin, ca de obicei, BFW e un eveniment organizat la cel mai înalt nivel, iar tu ești cel ce înțelege, ajută și face. Mulțumim pentru asta", a scris Diana pe Facebook.

Source: www.allfun.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
370 locuitori

Sagaidac este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 23 km de oraşul Criuleni şi la 31 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 370 de oameni. Satul Sagaidac a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.