03 november 2016, 10:48 Celebrities views 7800
Geta Burlacu cîntă în cîteva localuri din Londra
03 november 2016, 10:48 Celebrities views 7800

Geta Burlacu cîntă în cîteva localuri din Londra

Geta Burlacu își găsește alinarea sufletească pe două meleaguri. Din toamna anului trecut, interpreta s-a mutat cu traiul la Londra, alături de fiica sa, care a început să studieze acolo. Însă lipsa Getei în Moldova nu se simte, deoarece ea continuă să susțină concerte și la Chișinău, relatează NOI.md.

La Londra, Geta se ocupă cu ceea ce îi reușește cel mai mult – cîntă. Ea poate fi întîlnită în cîteva localuri din orașul britanic și într-un restaurant moldovenesc, unde cîntă pentru diaspora moldovenească și cea românească.

„E mai greu, trebuie să le povestesc de unde vin și cine sînt. Visul meu cel mai mare ar fi să fac muzică eclectică acolo, mai mult muzică balcanică, plus jazz. Deja încep să întîlnesc oameni cu care cînt pe o undă și sper să șmecheresc în așa mod, încît să ridicăm proiecte mari și frumoase", a declarat Geta Burlacu într-o emisiune televizată.

Întrebată dacă va rămîne definitiv la Londra, Geta a menționat că se simte bine oriunde s-ar afla. Acasă interpreta mereu este așteptată de soțul și băiatul său.

Source: www.noi.md

Keywords:

Geta Burlacu , Londra , interpret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1758 locuitori

Săseni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bahu și Săseni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Călărași și la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1758 de oameni. Satul Săseni a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.