24 march 2016, 17:03 Celebrities views 30852
Cum a ajuns moldoveanul Sergey Pikulskiy să-l antreneze pe Conor McGregor (Foto)
24 march 2016, 17:03 Celebrities views 30852

Cum a ajuns moldoveanul Sergey Pikulskiy să-l antreneze pe Conor McGregor (Foto)

Și aceasta pentru că înainte ca să ajungă antrenorul lui Conor McGregor, medicii i-au prezis un viitor mai puțin luminos, i-au spus că toată viața sa va petrece în căruciorul cu rotile și aceasta după ce Sergey a primit o traumă gravă care i-a afectat șira spinării, însă la cei 20 de ani, datorită motivației pe care o avea, a reușit să se facă bine, urmând nenumărate tratamente ca într-un final să ajungă înapoi în sala de forțe.

Astfel, a avut ocazia să reprezinte echipa națională a Moldovei timp de 7 ani la competiții internaționale, acumulând o experiență bogată în stilul de lupte greco-romane, ca ulterior să devină antrenorul lui Conor McGregor încă de pe vremea în care acesta nu era cunoscut.

„Ne cunoaștem de 9 ani. Cu mulți ani în urmă, am plecat în Statele Unite ale Americii prin intermediul unui program pentru studenți și la fel ca și alții am rămas pentru mai mult timp acolo. Mai apoi, întâmplător am făcut cunoștință cu niște băieți care m-au chemat să mă antrenez într-o sală de sport.

Dânșii nu se încălzeau înainte să se bată, iar eu le-am explicat că aceasta nu este corect, astfel, am început să fac exerciții de încălzire pentru toți băieții pasionați de lupte, ca mai târziu să ajung să fiu antrenor într-un club de sport din Irlanda, Dublin's Straight Blast Gym, acolo unde venea zilnic și Conor McGregor, care se deosebea de ceilalți elevi prin faptul că era obsedat de sport", a relatat Sergey într-un interviu pentru sports.md.

De menționat, Conor McGregor s-a lansat în anul 2015, devenind ultimul superstar apărut în UFC. De asemenea, irlandezul a reușit să șocheze lumea după ce l-a făcut KO în doar 13 secunde pe Jose Aldo, considerat cel mai bun luptător din lume indiferent de categorie.

Source: zugo.md

Keywords:

antrenor , moldovenii , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1475
Populația:
6174 locuitori

Mereni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Petrovca și Mereni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6174 de oameni. Satul Mereni a fost menționat documentar în anul 1475.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.