28 march 2016, 12:15 Celebrities views 31397
Doina Ciobanu ar putea deveni cea mai influentă femeie din lume!
28 march 2016, 12:15 Celebrities views 31397

Doina Ciobanu ar putea deveni cea mai influentă femeie din lume!

Bloggerița a devenit cunoscută în întreaga lume datorită articolelor pe care le scrie pe „The Golden Diamonds". Recent, moldoveanca a semnat un contract valoros cu cei de la NEXT Model Management. Și se pare că succesele nu se opresc aici.

Tânăra a fost nominalizată la titlul de cea mai influentă femeie din lume, oferit de revista pentru bărbați "Askmen".

"Se află în top 19 tineri antreprenori din România potrivit Forbes, este un Fashion Icon potrivit Harper's Bazaar și a reușit să lase o amprentă importantă în industria modei în ultimii 2 ani.", așa este descrisă Doina Ciobanu în revista "Askmen".

Source: unica.md

Keywords:

moda , femei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1441 locuitori

Coropceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Coropceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 17 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1441 de oameni. Satul Coropceni a fost menționat documentar în anul 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.