14 july 2016, 14:45 Celebrities views 34553
Carla's Dreams ar putea dispărea în jumătate de an
14 july 2016, 14:45 Celebrities views 34553

Carla's Dreams ar putea dispărea în jumătate de an

Solistul trupei, cel a cărui voce este recunoscută de toată lumea, a declarat la Observator, Antena 1, că proiectul va înceta să existe atunci cînd se vor împlini trei lucruri.

"Sînt cel puțin trei condiții care trebuie să se întrunească pentru ca să încheiem proiectul. Nu pot să le spun, dar pînă cînd nu s-au întrunit. Pînă ce mai continuăm, cred că un an, sau jumătate de an, cel puțin", a declarat Carla's Dreams la Observator.

Chiar și așa, Carla's nu își va arăta adevărata față niciodată. "Nu am să renunț la mască niciodată, nici cînd va fi închis proiectul. Îmi place viața pe care o duc, sînt ok", a mai spus cel mai îndrăgit incognito din muzica autohtonă.

Din toamnă, Carla's Dreams va avea un nou rol, cel de jurat în cadrul show-ului X Factor. Moldoveanul va fi al patrulea jurat, lîngă Delia, Ștefan Bănică Jr. și Horia Brenciu.

Source: kankan.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1769
Populația:
12300 locuitori

Slobozia este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 12 km de municipiul Tiraspol și la 88 km de Chișinău. Conform recensămîntului din 2004 orașul avea o populație de 12 300 locuitori. Orașul Slobozia a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.