02 december 2023, 11:00 Celebrities views 2876
Povestea emoționantă a lui Sandu Sîtnic - taxatorul vedetă care a uimit Internetul
02 december 2023, 11:00 Celebrities views 2876

Povestea emoționantă a lui Sandu Sîtnic - taxatorul vedetă care a uimit Internetul

A uimit tot Internetul și a devenit viral practic peste noapte, fără să-și dorească asta. Este vorba despre taxatorul Veaceslav Sîtnic, povestea căruia ne-am propus să o aflăm astăzi.

Majoritatea oamenilor îl știu drept Sandu Sîtnic, jurnalist de profesie, pe care viața l-a supus la mai multe încercări. Chiar dacă pasiunea lui era jurnalistica, eroul nostru de astăzi a fost nevoit să se reprofileze de cîteva ori, dar nu regretă nimic. În cadrul interviului de astăzi, amabilul taxator de pe autobuzul nr. 5 din capitală se declară fericit. Spune că, la moment, casa lui este autobuzul, iar discuțiile pe care le are zilnic cu „radio pasagerii” lui, îl încarcă emoțional și munca pe care o prestează îl face fericit.

Viața nu trebuie luată în serios, spune Sandu Sîtnic. Dor îi e acum de momentele frumoase din familie, de fiul mai mic, dar și de soție, pe care nu a mai văzut-o de doi ani. Vă prezentăm în continuare povestea emoționantă a unui om simplu, dar care face lucruri mărețe:

Source: noi.md

Keywords:

taxator , autobuz , personalitati

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
2791 locuitori

Suruceni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Suruceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Ialoveni și la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2791 de oameni. Satul Suruceni a fost menționat documentar în anul 1528.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.