16 february 2024, 15:30 Celebrities views 1162
O cîntăreață, cerută în căsătorie direct pe scena Teatrului de Operă și Balet
16 february 2024, 15:30 Celebrities views 1162

O cîntăreață, cerută în căsătorie direct pe scena Teatrului de Operă și Balet

În lumea operei a avut loc un eveniment incredibil, magic și romantic, la care cîntăreața de operă Alexandra Procopovici a devenit martoră și personaj principal. În timpul unei reprezentații recente la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu", pe scena unde și-a interpretat cu brio rolul, Alexandra a fost cerută în căsătorie de către iubitului ei.

"Debutul meu și logodna noastră pe scenă este ceva fantastic și credeam că așa ceva se întîmplă doar în filme sau în cărți! Conform intrigii, Figaro îi ajută pe Rosina și Almaviva să fie împreună și să se logodească, ei se înscriu și se căsătoresc! Vitea m-a cerut în căsătorie în timpul plecăciunii!", împărtășește încîntată Alexandra.

Cei doi sînt împreună de șase ani, iar pentru ea a fost un moment așteptat, dar nu mai puțin magic. Publicul care a asistat la acest eveniment emoționant l-a întîmpinat cu multe aplauze și încîntare. "Fiind epuizată după spectacol, mi-a fost greu să simt întreaga gamă de emoții, dar a fost atît de frumos!", spune ea.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
2796 locuitori

Dănceni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Dănceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Ialoveni și la 21 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2796 de oameni. Satul Dănceni a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.