25 february 2024, 11:00 Celebrities views 1057
Performanță istorică pentru Moldova. Un moldovean a luat locul 2 la campionatul mondial de pizza
25 february 2024, 11:00 Celebrities views 1057

Performanță istorică pentru Moldova. Un moldovean a luat locul 2 la campionatul mondial de pizza

lie Elia Postica este tînărul din Republica Moldova care a obținut locul 2 la Campionatul Mondial de Pizza. Ilie a concurat în categoria „Pizza in Pala”, scrie TOMM REVIEWS.

Performanță istorică pentru Moldova! Ilie Postica a obținut locul 2 la Campionatul Mondial de Pizza desfășurat la Rimini, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Pizzaiola din Moldova a concurat în categoria “Pizza in Pala. Practic este aceeași pizza Romana (al taglio, la felie) doar că are o formă mai lungă!

„Așa cum am spus ieri in ultima postare, dincolo de rezultatul pe care l-aș fi obținut, aș fi fost mulțumit de parcursul meu din acest an, dar de acest titlu de vicecampion mondial, pe care il țin foarte strîns și de care nu m-am așteptam deloc.

Mă bucur de această victorie, pentru că mai presus de toate este o victorie personală, care nu mă va face decît să fiu mai conștient de abilitățile mele și să merg pe un drum pe care nu trebuie să îl abandonez.

Mulțumiri speciale familiei mele care mă susține mereu dar și marii "familii" numită piccadilly”, a scris Ilie Postica într-o postare de a sa, pe facebook.

„O performanță demnă de tot respectul! Bravo, Ilie! Avem cu ce ne mîndri”, au scris cei de la Tomm Reviews.

Source: noi.md

Keywords:

pizza , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
361 locuitori

Dămăşcani este un sat din cadrul oraşului Costeşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîșcani și la 208 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 361 de locuitori. Satul Dămășcani a fost menționat documentar în anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.