27 february 2024, 11:00 Celebrities views 1085
Un cunoscut pediatru recunoaște că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Care a fost motivul
27 february 2024, 11:00 Celebrities views 1085

Un cunoscut pediatru recunoaște că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Care a fost motivul

Unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Moldova, Mihai Stratulat, nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. În cadrul emisiunii Morari live, medicul a explicat de ce nu a făcut acest lucru: S-a făcut o greșeală enormă.

Luînd în considerație că deja erau studii care demonstrau că 85% din populația globului a trecut prin forma ușoară, trebuia să lăsăm, atunci cînd a apărut prima tulpină, să se îmbolnăvească toți și avea să obținem imunitatea colectivă”, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Ce experiment a făcut Mihai Stratulat cînd s-a îmbolnăvit de Covid și de ce consideră că la nivel mondial, anumite lucruri au fost făcute intenționat, aflați mai jos.

„Eu nu m-am vaccinat. De ce? În primul rînd pentru că din start cînd a apărut noțiunea de Covid, pandemie și tot așa, înecrcam să fiu la curent cu toate studiile realizate. Și atunci am înțeles că cele mai vulnerabile sînt, totuși, persoanele în etate, vîrstnicii sau persoanele care au boli asociate. Tinerii, copii nu sînt în grupa de risc. Covidul în general a început foarte straniu, în China. Se discuta că atacă plămînii și pacienții tușesc foarte intens. Nimeni nu a luat în calcul sau poate s-a luat, dar intenționat nu s-a pus accentul pe faptul că acest Covid a venit în perioada cînd avem gripă. Atunci a fost cumva asociată gripa cu Covidul. Intenționat sau nu, nu se făceau teste la gripă, ca să nu se depisteze gripa. Apoi în martie a venit Covidul în Moldova, deja erau făcute anumite studii și era demonstrat că el afectează toată populația, însă în 85% trece sub formă ușoară și doar în 15% în formă medie sau gravă. Din nou studiile arătau că doar persoanele vîrstnice și cele cu boli asociate nimeresc în grupul celor 15%. Atunci am decis să mai aștept. Prin aprilie m-am îmbolnăvit de Covid și am decis pentru mine să fac un experiment, avînd baza teoretică deja. În momentul în care tu te îmbolnăvești de o boală, organismul tău produce anticorpi, primii sînt în faza acută, anticorpii IgM, care se mențin aproximativ o lună, apoi nivelul lor în sînge scade și apar anticorpii IgG. Este un moment în care ambii anticorpi sînt în sînge și în acest moment, dacă intri în contact cu o persoană bolnavă, organismul tău începe să producă mai departe anticorpi IgM. Intri în contact scurt cu o persoană bolnavă, dar nu te îmbolnăvești. Eu am făcut acest lucru periodic, monitorizîndu-mi anticorpii. Astfel am reușit, timp de un an, să îmi mențin anticorpii pozitivi. Nu era necesitatea în vaccin, pentru că nu mă mai îmbolnăveam, aveam anticorpii formați”, a explicat Mihai Stratulat.

Cît despre vaccinul propriu-zis și insistența cu care era promovată vaccinarea de către autorități, în majoritatea țărilor lumii, medicul crede că a fost o greșeală.

„Dacă vorbim despre vaccin, s-a făcut o greșeală enormă. Luînd în considerație că deja erau studii care demonstrau că 85% din populația globului a trecut prin forma ușoară, trebuia să lăsăm, atunci cînd a apărut prima tulpină, să se îmbolnăvească toți și avea să obținem imunitatea colectivă. Știind care sînt persoanele care fac formă gravă, pe ele trebuia să le izolăm, iar copiii, tineri, să facă imunitate, se forma cea colectivă și problema era să dispară”.

„Inițial la nivel mondial s-a interzis realizarea autopsiilor, pentru că se temeau ca nu cumva de la pacientul decedat de Covid să se transmită virusul la doctorul care făcea autopsia. Cred că asta s-a făcut intenționat, pentru că în mod normal, doctorul, ca să poată lupta cu o bolaă, trebuie să știe ce organ afectează. Toți credeau că plămînii, pentru că pacienții tușeau, la un moment dat toți veneau la spital cu insuficiență respiratorie, doctorii nu înțelegeau de ce dacă pacientul este conectat la aparatul de ventilare pulmonară la parametrii maximi, iar starea lui nu se ameliorează. Pe la sfîrșitul lui aprilie cîțiva medici legiști din Rusia sau nu știu din ce țară au făcut aceste autopsii în mod ilegal și s-a demonstrat că vasele sangvine sînt atacate de Covid, inclusiv cele care vin către plămîni și adus sîngele, ca să ia oxigenul. Atunci a devenit clar de ce nu se îmbunătățește starea pacientului, chiar dacă e conectat la aparatul de ventilare pulmonară. Probabil s-a făcut intenționat, să tragă din timp să se reușească producerea vaccinurilor”, a reamintit peadiatrul.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9801 locuitori

Donduşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Donduşeni. Amplasat în vecinătatea căii ferate Bălţi-Ocniţa, oraşul Donduşeni este situat la 211 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9801 de locuitori. Apariţia oraşului Donduşeni este legată de construcţia căii ferate Bălţi-Ocniţa, finalizată în anul 1893. Odată cu începutul circulaţiei trenurilor pe calea ferată nou construită,  este înfiinţată staţia de cale ferată Donduşeni, pe lîngă care crescu o localitate, înregistrată în 1897 ca unitate administrativă.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.