03 april 2024, 12:00 Celebrities views 945
Cine este Artiom Topal, tînărul care a cucerit jurații la un concurs de talente
03 april 2024, 12:00 Celebrities views 945

Cine este Artiom Topal, tînărul care a cucerit jurații la un concurs de talente

Artiom Topal este un tînăr din Giurgiulești, care a întîlnit în drumul carierei sale momente semnificative. Acesta a compus muzica și a cîntat în albumul grupei Rift Sequence.

Într-un moment, Artiom a pierdut încrederea în sine și talentul său și chiar a dorit să renunțe la muzica, însă o propunere i-a schimbat radical opinia. A avut oportunitatea de a scri un album în care să-și exprime sinele liber și așa cum și-o dorește, notează ea.

Artiom cîntă la chitară, tobe, pian și armonică, folosindu-le simultan într-o melodie. După cursurile de hipnoterapie, tînărul a scris o carte „Libertate de fum”. La moment, Artiom ajută oamenii să-și vindece durerile mentale, fricile, complexele și diverse dependențe.

La Românii au talent, jurații au rămas uimiți de talentul și vocea lui Artiom:

„Sînt convins că vei avea concerte și eu voi spune că te-am cunoscut la Românii au talent”, a spus Dragoș Bucur.

„În seara asta ai făcut o alegere minunată , dar în afara de asta ai cîntat foarte frumos. Știu versiunea originală , dar tu ai pus o emoție aparte in cîntecul asta”, a spus Andi Moisescu.

«Am luat acest moment ca pe un cadou!”, a declarat Andra.

Source: noi.md

Keywords:

concurs , muzica , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
278 locuitori

Flutura este un sat din cadrul comunei Tîrşiţei, raionul Teleneşti. Localitatea Flutura se află la distanța de 45 km de orașul Telenești și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 278 de oameni. Satul Flutura a fost atestat documentar în anul 1865.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.