Go to section: Music
06 november 2015, 14:50 Music views 9489
Brio Sonores, din nou în finala „Românii au talent”
Photo: libertatea.ro
06 november 2015, 14:50 Music views 9489

Brio Sonores, din nou în finala „Românii au talent”

Finaliștii ediției trecute a concursului „Românii au talent", membrii trupei Brio Sonores, vor evolua în finala din 12 iunie curent, dar nu în calitate de participanți, ci drept foști cîștigători și invitați speciali, informează NOI.md.

De data aceasta băieții vor impresiona și mai mult publicul. „Vom cînta ceva nou, în premieră, special pentru «Românii au talent». Este o surpriză, dar este și o provocare pentru noi, deoarece nu am cîntat pînă acum așa ceva. E ceva nou, pentru că am observat că publicului îi plac experimentele noastre și este ceva ce ne place și nouă", au declarat băieții de la Brio Sonores pentru NOI.md.

Aceștia vin și cu un mesaj de susținere pentru cei trei concurenți moldoveni ce au ajuns în finala din vinerea aceasta: Ion Barbu, Alexandru Moraru și formația de acordeoniști Concertino. „Le transmitem mult succes! Să aibă încredere în ei și să savureze momentul prestanței pe această scenă, pentru că e ceva unic. Deja sînt niște cîștigători, dacă au ajuns în finală. Noi vom fi alături de ei și le vom ține pumnii din culise".

Membrii trupei ne-au mai mărturisit că pregătesc ceva grandios pentru anul acesta: „Vom lucra foarte mult în studio în această vară. Lucrăm la mai multe proiecte, despre care veți afla în curînd".

Nouă nu ne rămîne decît să le urăm succes celor de la Brio Sonores și să-i susținem pe cei trei finaliști moldoveni al ediției curente „Românii au talent".

Source: www.noi.md

Keywords:

Romania , talent , concurs , interpret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
295 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Valea Adîncă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Camenca și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Constantinovca alcătuia 295 de oameni în anul 2004. Satul Constantinovca a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.