Go to section: Music
15 december 2015, 11:51 Music views 12561
Dan Balan si-a lansat noul videoclip (Video)
15 december 2015, 11:51 Music views 12561

Dan Balan si-a lansat noul videoclip (Video)

Dan Balan a lansat un nou videoclip. Dupa Funny Love, interpretul vine cu o melodie in limba rusa. Filmarile au avut loc in Kiev, iar regizorul acestui acestui clip este acelasi, care a realizat si videoclipul precedent.

In videoclipul pentru piesa "Placi" apar imagini de toamna si iarna. Dan Balan ne-a povestitit ca, filmarile, care au avut loc la Kiev, au durat aproape un an.

Productia a fost realizata de regizorul ucrainean Alan Badoev, care a facut si videoclipul piesei "Funny Love", lansat recent.

Dan Balan a recunoscut ca nu intamplator l-a ales pe Alan Badoev.

Dan BALAN, INTERPRET: "Imi place cum lucreaza Badoev. Am mai lucrat cu el si mai ales pentru acest videoclip, asa mai liric si el este cel mai mare specialist in capturarea emotiilor lirice..."

Muzica si versurile piesei "Placi" au fost scrise de Dan Balan pe cand acesta era la Londra.

Dan BALAN, INTERPRET: "Eu cand am compus aceasta piesa, afara ningea si mi-a placut ca era ceva nostalgic si pozitiv in acelasi timp..."

Source: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1122 locuitori

Hancăuţi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Hancăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 26 km de oraşul Edineţ, la 47 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 228 km de Chișinău.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1122 de oameni. Prima atestare documentară a așezării datează din anul 1429, cînd domnitorul Moldovei Alexandru cel Bun dăruia lui Radu grămătic satul Ivancăuți (denumirea veche a satului Hancăuți.)

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.