Go to section: Music
08 september 2016, 15:30 Music views 8121
Un hit moldovenesc a nimerit în topul muzical din Rusia
08 september 2016, 15:30 Music views 8121

Un hit moldovenesc a nimerit în topul muzical din Rusia

„Yandex. Muzică" a întocmit topul celor mai populare piese muzicale în luna iulie, anunță serviciul de presă al companiei.

Ratingul a fost întocmit după numărul de ascultători pe service: cu cît mai mulți oameni ascultau piesa în decursul lunii, cu atît mai sus se află aceasta în top.

Pe primul loc se află piesa „Sub Pielea Mea" a proiectului din Moldova Carla's Dreams, care pînă atunci nu a ajuns în Top-10. Pe locul doi, la fel ca luna precedentă, se plasează piesa „Hymn for the Weekend", interpretată de formația britanică „Coldplay". Cea mai populară piesă a lunii iunie „Faded", interpretată de Alan Walker, a coborît șase poziții.

Ascultătorii „Yandex. Muzică" au preferat în luna iulie muzicanți străini, care au ocupat întreg Top-10. Dintre piesele în limba rusă cea mai bună plasare a avut-o „Mne nravitsea", interpretată de Egor Krid, care a ocupat locul 13.

În luna iulie, pe „Yandex.Muzică" a fost populară piesa lui Ricky Martin „La Mordidita". Asta după ce pe Internetul rusesc a devenit popular videoclipul omului de afaceri italian Gianluca Vacchi pe această muzică. În a doua jumătate a lunii utilizatorii se interesau activ de piesa lui Katy Perry „Rise", care a fost scrisă pentru Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro. Piesa deocamdată nu a nimerit în top, dar a devenit cea mai populară compoziție a interpretei pe service.

Source: www.noi.md

Keywords:

Carla's Dreams , Rusia , muzica , top

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
2840 locuitori

Zguriţa este un sat şi comună din raionul Drochia. Zguriţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 22 km de orașul Drochia și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2840 de oameni. Satul Zgurița a fost menționat documentar în anul 1601.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.