Go to section: Music
23 august 2016, 11:00 Music views 5331
Natalia Barbu a lansat o nouă piesă (Video)
23 august 2016, 11:00 Music views 5331

Natalia Barbu a lansat o nouă piesă (Video)

Azi, 22 august, de ziua de naștere a Nataliei Barbu, echipa de la YOUBESC lansează o piesă nouă semnată de interpretă. Artista revine în forță, cu un track muzical diferit de stilistica în care ne-am obișnuit să o ascultăm.

,,Ziua mea de naștere e prilej de a dărui. De a va dărui o piesă care și-a așteptat cuminte lansarea mai mult de un an. Plecarea în alte lumi a mămicii mele m-a zdruncinat profund. Din acest motiv, mi-am luat o vacanță creativă. În acest an am compus piese care exprimă stări infailibile. În toamna, rînd pe rînd le veți auzi pe toate, dar înainte de această transformare reușisem realizarea unei piese care a prins în ea vara, soarele, starea de bine și bucuria de a trăi uneori detașat de orice grijă. Și dacă mai e încă vară, și dacă viața continuă, și dacă azi e ziua mea și mă bucur că trăiesc, că am alături oameni frumoși, cînt și mă bucur de tot ce-mi oferă viața, prindeți aceste ritmuri pe care le scot azi din sertar", afirmă Natalia Barbu.

În toamna 2016, artista intenționează să producă un nou album și, pentru că piesa FIREFLY nu se găsește în stilistica albumului și nu va face parte din cele 15 piese noi, s-a hotărît să o aducă în dar admiratorilor tocmai cu prilejul zilei sale de naștere.

Source: www.noi.md

Keywords:

Natalia Barbu , muzica , piesă

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
889 locuitori

Toceni este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vîlcele și Toceni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 889 de oameni. Satul Toceni a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.