Go to section: Music
18 november 2016, 14:45 Music views 7383
Vasile Macovei își intrigă fanii (Video)
18 november 2016, 14:45 Music views 7383

Vasile Macovei își intrigă fanii (Video)

Interpretul Vasile Macovei își intrigă fanii. Acesta a postat pe o rețea de socializare teaserul videoclipului ce urmează să-l lanseze în curînd.

Teaserul distribuit de artist este pentru piesa „Breakdown". „Dimineața vine cu noi speranțe, cu vise proaspete și o mică surpriză pentru voi! Savurați noul teaser pregătit pentru voi".

Filmările pentru acest videoclip s-au desfășurat la Istanbul și au durat doar cîteva zile, iar acum se lucrează la „asamblarea" imaginilor. Lansarea oficială, potrivit artistului, urmează să aibă loc în timpul apropiat.

Source: www.noi.md

Keywords:

muzica , video , interpret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
585 locuitori

Dumitreni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Florești și la 141 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Dumitreni a fost înființat în anul 1854.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.