Go to section: Music
21 march 2017, 12:35 Music views 5585
Natalia Gordienko a lansat un nou videoclip (Video)
21 march 2017, 12:35 Music views 5585

Natalia Gordienko a lansat un nou videoclip (Video)

Natalia Gordienko a lansat în această dimineață piesa "Cheia", împreună cu un videoclip alb-negru. Melodia a fost scrisă pentru artistă de Irina Rimes. Totuși, versurile sunt inspirate din viața Nataliei, care povestește în versuri despre o despărțire dureroasă.

"Deși inițial am vrut să fac doar un lyric video (video cu versuri), după ce am filmat totul, la Moscova, am decis că imaginile astea sunt bune de un videoclip, așa că piesa, care e mai tristă decât "Пьяная", este lansată cu tot cu videoclip oficial", a declarat Natalia.

Source: kankan.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
1441 locuitori

Porumbeni este un sat din cadrul comunei Pașcani, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 32 km de oraşul Criuleni şi la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1441 de oameni. Satul Porumbeni a fost întemeiat în 1984.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.