Go to section: Music
17 july 2012, 10:50 Music views 9000
17 july 2012, 10:50 Music views 9000

SunStroke Project şi Boris Covali, decoraţi cu medalii de aur la concursul „World Star” din Hollywood

SunStroke Project şi Boris Covali au reuşit să cucerească Hollywoodul cu talentul lor vocal şi cel instrumental la concursul internaţional ”World Star”, care s-a desfăşurat în perioada 6-15 iulie la Los Angeles. Interpreţii moldoveni au impresionat atît publicul, cît şi juriul concursului, fiind decoraţi cu medalii de aur.

Artiştii au participat în două categorii, Boris Covali în categoria solo, pentru care a cîntat două cover-uri ale lui Freddie Mercury: "The Great Pretender" şi "Don't Stop Me Now", iar SunStroke Project au cîntat la categoria vocal+instrumental cinci piese, patru fiind din repertoriul trupei, iar a cincea – "Ioane, Ioane".

În afară de aceasta, toată delegaţia moldovenească a fost decorată cu medalii speciale oferite de VIP-juriu, format din producători ai celor mai vestite case de discuri din Los Angeles.

World Championships of Performing Arts (World Star), este o competiţie de mare rang în America. Britney Spears, Beyonce şi Justin Timberlake sînt doar cîţiva artişti cunoscuţi care au participat la manifestare de-a lungul anilor.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2233 locuitori

Şişcani este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Drojdieni și Şişcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 75 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2233 de oameni. Satul Șișcani a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.