Go to section: Music
02 june 2019, 10:45 Music views 14439
Formația ”Lume” cere să i se facă dreptate (Video)
02 june 2019, 10:45 Music views 14439

Formația ”Lume” cere să i se facă dreptate (Video)

Formația "Lume" vrea să i se facă dreptate și să fie primită în finala selecției naționale al "Eurovision 2019".

"Noi trebuia să reprezentăm Moldova în acest an la Eurovision, pentru că spre mirarea noastră melodia a fost pe placul publicului european. Fanii europeni care își au blogurile proprii, rubricile populare de pe canalele YouTube desfăşurau sondaje în țările lor și PESTE TOT, absolut PESTE TOT noi eram şi sîntem lideri!!! Sincer, împreună cu Sergiu ne simţeam plăcut şocaţi de comentariile şi impresiile din reţelele de socializare referitor la melodia noastră. Cred că europenii erau mai nerăbdători să vadă participarea noastră cu un cîntec atît de vesel în Israel decît ai noştri... moldovenii!", a declarat Irina Tarasiuc pentru Noi.md.

Sandu Gorgors, membru al juriului selecției naționale al "Eurovision 2019" a declarat pentru portalul nostru de știri că a notat trupa cu 12 puncte. Potrivit lui, melodia "Ca Adriano Celentano" ar fi putut ajunge în top 10 sau chiar top 5 cele mai bune melodii din cadrul selecției naționale.

O altă membră a juriului, interpreta Cristina Scarlat, a spus că are un respect aparte pentru membrii formației "Lume". Mai multe decît atît, aceasta spune că ritmul melodiei este unul dansant, însă mesajul melodiei nu este cel mai bun.

"Avem mult mai multe lucruri frumoase în țara noastră care ar trebui să le promovăm în Europa, dar nu vinul și consumul de alcool" a menționat Cristina Scarlat pentru Noi.md.

La rîndul său, Vitalie Cojocaru, directorul Comitetului de Organizare a Eurovision în Republica Moldova, a spus că nu va veni cu o reacție la acuzațiile aduse de formația "Lume" atîta timp cît nu există o contestație oficială în adresa comitetului.

Reamintim că, pe 2 februarie au avut loc audierile live în cadrul preselecțiilor naționale pentru concursul "Eurovision 2019" în urma cărora 10 melodii s-au calificat în finală.

Finala națională Eurovision va avea loc pe 3 martie și va fi transmisă live la Moldova 1.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1589
Populația:
1306 locuitori

Frasin este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Caraiman și Codrenii Noi. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1306 locuitori. Satul Frasin a fost menționat documentar în anul 1589.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.