Go to section: Music
17 september 2012, 09:44 Music views 10308
17 september 2012, 09:44 Music views 10308

Soprana Mariana Bulicanu - prima învingătoare a concursului Maria Bieşu


Foto: publika.md 

Festivalul - concurs internaţional al vedetelor de operă şi balet "Maria Bieşu" a ajuns la final. Cele 7 seri cu spectacole extraordinare de operă şi balet, premiera de la actuala ediţie, concursul vocaliştilor cu participarea a 33 de concurenţi din 7 ţări, au culminat cu festivitatea de premiere şi concertul de gală, relatează trm.md.

Trofeul şi Premiul Mare în valoare de 15 mii de euro a fost înmînat sopranei Mariana Bulicanu, prima învingătoare a concursului "Maria Bieşu".

Au fost decernate şi alte premii valoroase, după care laureaţii primului concurs al vocaliştilor "Maria Bieşu", dar şi vedetele de operă şi balet de la noi şi din străinătate au evoluat în concertul de gală.


Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1877
Populația:
405 locuitori

Hîrtop este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bruslachi, Mocreachi, Hîrtop și Marian. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Hîrtop alcătuia 405 oameni în anul 2007. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1877.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.