Go to section: Music
29 october 2012, 14:58 Music views 8343
29 october 2012, 14:58 Music views 8343

Diana Grigor vrea în topurile muzicale din Rusia

Interpreta din Moldova, Diana Grigor, vrea să se lanseze pe piaţa muzicală din Federaţia Rusă. Prin intermediul casei de discuri „Sens Music”, piesele interpretei vor fi puse în rotaţie la mai multe posturi de radio şi TV ruseşti. Despre aceasta a declarat interpreta într-un interviu acordat unei reviste online. Mai mult ca atît, artista va trece printr-un rebranding total.

Potrivit interpretei, ea nu intenţionează să plece definitiv în Rusia, şi va continua activitatea sa muzicală în Moldova, doar că se va prezenta în fața publicului altfel decît o făcea pînă acum.

Este de remarcat că ultimul videoclip al Dianei - “Tonight” - s-a clasat pe locul 5 în topul celor mai tari videoclipuri realizat de un post de televiziune. Piesa a reușit astfel să-l lase în urmă pe celebrul Dan Bălan, care s-a clasat în acest top pe locul 12 cu piesa „Lysh do utra”.

 

Sursa: noi.md

Keywords:

muzica , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
932 locuitori

Măgurele este un sat şi comună din raionul Ungheni. Măgurele este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 932 de oameni. Satul Măgurele a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.