Go to section: Music
25 march 2013, 09:34 Music views 10172
25 march 2013, 09:34 Music views 10172

Mircea Palamari, moldoveanul care a uimit la Românii au Talent

Exportăm talente în masă. Tot mai mulți oameni se visează în alte țări pentru a putea trăi din pasiunile lor. Este și cazul moldoveanului Mircea Palamari, care a reușit la „Românii au Talent” să obțină trei de „da” datorită mișcărilor sale, scrie protv.md. Are visuri mari și toate sînt legate de dans. 

De aproape 4 ani Mircea își petrece jumătate din fiecare zi între acești pereți. Învață mai multe tinere să se miște ca el. 

Deși ar părea ciudat că în grupă are doar fete, Mircea vine și cu o explicație. 

Anterior tînărul de 19 ani a dansat sub ritmuri de muzică populară, iar mai tîrziu a descoperit marea sa pasiune pentru hip hop și R&B. 

Pe lîngă lecțiile sale de dans, acesta mai face parte dintr-un colectiv de băieți și în fiecare zi se antrenează alături de grupul său cu care merge în concerte. În studioul în care repetă, pereții sînt plini de diplomele lui, de care Mircea este foarte mîndru.  

Chiar dacă reușește să facă ceva bani pentru a se întreține, tînărul spune că în Moldova, pentru a face acest sport este nevoie de un sprijin financiar mare. Așa că dansatorul vrea să se mute în străinătate. 

Deși face marketing, Mircea spune că viitorul lui are acum linia dansului, iar cel mai mare scop al său este să impresioneze în semifinala „Românii au Talent”. 

Keywords:

muzica , concurs , Romania , talent

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
5000 locuitori

Carmanova este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Fedoseevca, Carmanova, Cotovca și Mocearovca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Grigoriopol și la 67 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010 populaţia satului constituia circa 5000 de oameni. Satul Carmanova a fost menționat documentar în anul 1806 cu denumirea Neidorf.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.