Go to section: Music
23 august 2022, 14:30 Music views 1672
Copiii îi roagă pe cei maturi: „Anulați războiul”
23 august 2022, 14:30 Music views 1672

Copiii îi roagă pe cei maturi: „Anulați războiul”

Videoclipul piesei „Anulați războiul” (autoarea piesei – Tatyana Vetrova) interpretată de o tînără cîntăreață din Volgograd Victoria Zheludkova, participantă la emisiunea „Anulați” de pe canalul NTV, „Детская Новая волны” și alte competiții importante, cîștigă popularitate pe internet.

Ea a interpretat piesa „ Anulați războiul ” în cadrul Festivalului-Concurs Internațional al Copiilor a cîntecului național patriotic „Garoafa Roșie – Tinere Talente”.

Internauții scriu că este imposibil să asculți această melodie fără lacrimi, mai ales în aceste vremuri, subliniind că melodia este foarte emoționantă, iar adulții ar trebui să asculte ceea ce cer copiii lor și să facă tot posibilul pentru a opri moartea celor fără de vină și a aduce pace cît mai curînd posibil în toată lumea.

 

 

Source: noi.md

Keywords:

fata , piesă , război

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2248 locuitori

Burlăceni este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Greceni și Burlăceni. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Cahul și la 187 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2248 de oameni. Satul Burlăceni a fost menționat documentar în anul 1806.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.