Go to section: Music
03 june 2023, 14:00 Music views 1630
Zdob și Zdub a prezentat un nou videoclip
03 june 2023, 14:00 Music views 1630

Zdob și Zdub a prezentat un nou videoclip

Premiera interpretării live a piesei va avea loc pe 8 martie la festivalul "Rock Mărțișor" la Palatul Național. La concert, de asemenea, va participa formația CUIBUL. Așadar, va începe turneul european de primăvară „Floarea Soarelui”.

Ambele formații vor concerta în lunile martie-mai la Londra, Bruxelles, Iași, București, Constanța, Galați, Brașov, Cluj, Bistrița, Tîrgu-Neamț.


Piesa «Floarea soarelui» este despre sufletul energetic al țării noastre, care se găsește în oameni, în muzică, în limbă, în tradiție, în viață însăși. Soarele este o sursă de vitalitate și energie, iar floarea-soarelui o simbolizează pe deplin. Toate ființele vii își înalță privirile de pe pămînt la soare, așa că «pe-un picior de plai, pe-o gură de rai» nu este o expresie simplă.

„Floarea soarelui” vă afundă în transă melodică și duce departe din orașele aglomerate, în locuri unde trăiește spiritul Moldovei. Auzind asta, vrei să mergi pe aceste dealuri, să întîlnești soarele, vîntul și oamenii simpli și reali.

În clip sînt folosite peisajele Moldovei realizate de fotografii autohtoni Oleg Kaneev, Alexandru Chiriac, Roman Rîbaliov.

Source: noi.md

Keywords:

Zdob şi Zdub , videoclip

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1540
Populația:
4800 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerniţa și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Grigoriopol și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Mălăiești alcătuia 4800 oameni în anul 2008. Satul Mălăieşti a fost atestat documentar în anul 1540.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.