Go to section: Music
04 october 2023, 15:30 Music views 2683
Gestul făcut de Tina Karol în adresa mamei lui Dan Bălan, la concertul din Chișinău
04 october 2023, 15:30 Music views 2683

Gestul făcut de Tina Karol în adresa mamei lui Dan Bălan, la concertul din Chișinău

Cîntăreața ucraineană Tina Karol alimentează zvonurile despre o relație de iubire cu interpretul moldovean Dan Balan.

La concertul susținut la Chișinău, i s-a adresat mamei acestuia, Ludmila Balan sau cunoscută publicului ca Tanti Ludmila, care a fost prezentă în sală, scrie realitatea.md

„Cel mai minunat bărbat după fecior. … Mama Liuda, mama lui Dan Balan este în sală. Ludmila, sînteți frumoasă, inspirați. Ați născut un băiat frumos, nobil, cinstit. … Bravo!”.

Cu un mesaj public a venit Ludmila Balan, a doua zi, pe contul de Facebook.

„Un show de excepție aseară la Chișinău!!! Tina Karol ne-a adus o bucățică din inima Ucrainei!!! Noi i-am dăruit cîte o bucățică din inimile noastre!!! Bravo ție, Tina!!! Bravo, Ucraina!!!”.

Concertul a avut loc sîmbăta trecută, 8 aprilie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Biletele au costat între 350 și 900 de lei.

Cît despre Dan Balan, mai mult publicul i-a cuplat. Artiștii niciodată nu au anunțat că au vreo relație amoroasă, dar nici nu au negat zvonurile. Acestea au apărut de cînd ambii au fost în juriu la „Vocea Ucrainei”.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
546 locuitori

Caracuşenii Noi este un sat din cadrul comunei Berlinţi, raionul Briceni. Localitatea este situată la o distanţă de 6 km sud-vest de oraşul Briceni, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 546 de oameni.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.