Go to section: Music
13 november 2023, 11:00 Music views 1204
Bucurie și aplauze continue: Renumitul șlagăr moldovenesc «Numai tu», cîntat în poloneză
13 november 2023, 11:00 Music views 1204

Bucurie și aplauze continue: Renumitul șlagăr moldovenesc «Numai tu», cîntat în poloneză

Renumitul șlagăr «Numai tu», interpretat de Ion Suruceanu în anii 80, perioada de aur a muzicii ușoare moldovenești, a încîntat publicul din Polonia.

Multe cîntece lansate în anii ‘80 în Moldova deveneau adevărate perle muzicale peste noapte și, cel mai important, ele dăinuie în timp și ne bucură sufletele și astăzi, notează Noi.md.

Și publicul din Polonia a savurat plăcerea să asculte melodia «Numai tu» în interpretarea artistului Jacek Silski.

Sala a aplaudat și s-a bucurat de o atmosferă fantastică și de linia melodică extraordinară a piesei compusă de Alexandr Coraci pe versurile lui Simion Ghimpu.

Interpretul moldovean Ion Suruceanu aduna săli arhipline la concertele sale, această piesă fiind una de rezistență din repertoriul artistului.

Vă amintim că mai multe informații despre artiștii din Republica Moldova le puteți afla, accesînd site-ul moldovenii.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
525 locuitori

Solnecinoe este un sat din cadrul orașului Camenca, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Camenca și la 161 km de Chișinău. Populaţia satului Solnecinoe alcătuia 525 de oameni în anul 2000. Satul Solnecinoe a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.