12 march 2013, 16:35 Kaleidoscope views 12275
12 march 2013, 16:35 Kaleidoscope views 12275

Scandări anti-româneşti de Ziua Naţională a României

Foto: razbointrucuvant.ro

Extremiştii maghiari au perturbat manifestările de 1 decembrie la Sfîntu Gheorghe. Membrii Grupării celor 64 de Comitate, cea mai activă organizaţie extremistă maghiară în România, au strigat minute în şir "Ţinutul Secuiesc nu e România".

Mihai Gîdea a prezentat, luni seară, la "Sinteza Zilei" un material video care arată reacţia sfidătoare a extremiştilor ce şi-au manifestat dispreţul faţă de însemnele naţionale.

Manifestările maghiarilor de 1 decembrie au fost făcute cu acordul primarului din Sfîntu Gheorghe. Doi dintre protestatari au fost amendaţi de jandarmi pentru că nu au urmat indicaţiile organelor de ordine.

Membrii Grupării celor 64 de Comitate sunt aceeaşi care, în urmă cu 3 ani, de Ziua Naţională a României au ars steagul ţării la Sfîntu Gheorghe.

Source: antena3.ro

Keywords:

istoria , Ungaria , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1024 locuitori

Tabăra este un sat din cadrul comunei Vatici, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1024 de oameni. Satul Tabăra a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.