12 may 2013, 15:35 Kaleidoscope views 13316
12 may 2013, 15:35 Kaleidoscope views 13316

Apariţie misterioasă în locul unde au căzut turnurile World Trade Center (Video)


Foto: jurnalul.ro

O grindă de susţinere din oţel, care a făcut parte din structura de rezistenţă a unuia dintre turnurile World Trade Center, prăbuşite în urma atentatului terorist din 11 septembrie 2001, a devenit subiectul "imaginaţiei" echipelor de muncitori şi al vizitatorilor. Aceştia susţin că în bucata de oţel poate fi distins un chip, scrie foxnews.com.

Grinda este pregătită de muncitori pentru a fi expusă în muzeul care se află în locul unde au fost turnurile. Potrivit experţilor, această grindă provine din locul "primului impact", unde a lovit primul avion.

O sursă din muzeu a declarat că muncitorii vorbesc despre misteriosul chip de ceva vreme, dar că unii îl pot vedea, iar alţii nu.

"Deseori, oamenii vor să dea un sens unei tragedii. Pentru noi, această grindă este importantă din punct de vedere istoric şi ne ajută să spunem adevărul despre 11 septembrie", a declarat purtătorul de cuvînt al muzeului.

Source: jurnalul.ro

Keywords:

Mister , terorist , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1949
Populația:
288 locuitori

Mirnoe este un sat din cadrul comunei Vinogradovca, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 288 de oameni. Satul Mirnoe a fost întemeiat în anul 1949.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.