12 december 2013, 21:38 Kaleidoscope views 6920
12 december 2013, 21:38 Kaleidoscope views 6920

Horoscopul pentru 13 decembrie2013


 

BERBEC: Astăzi aspectele materiale contează mai mult pentru tine. Eşti ambiţios şi concentrat pe obţinerea succesului. Cariera ta va trece printr-o perioadă de transformare, aşa că profită şi surprinde momentul prielnic şi foloseşte-l în avantajul tău. Acum ai suficient calm şi răbdare pentru a-ţi gestiona mai eficient bugetul. Permite-ţi cîteva ore în care să laşi partea intuitivă să te ghideze, acordă mai multă importantă simţurilor, ieşi în natură sau ascultă o muzică bună.

TAUR: Eşti mai receptiv astăzi la energia celor din jurul tău, percepi stările lor emoţionale şi-i poţi ajuta cu sfaturile tale practice. Te poţi încrede mai mult în intuiţie, în ceea ce-ţi transmit toate simţurile. Eşti atras de studiul ideilor, conceptelor, a aspectelor ce ţin de psihologie şi-ţi poţi dedica timpul împărtăşind cu multă putere de convingere din cunoaşterea ta şi celor din jur. Pune accent pe dialog în relaţiile conjugale, insistînd pe întărirea legăturilor dintre voi.

GEMENI: După o săptămîna încărcată, a venit şi momentul să încetineşti ritmul şi să-ţi încarci bateriile luînd o mică distanţă faţă de agitaţia zilnică şi să adopţi o atitudine mai rezervată. Profită de acest răstimp pentru a-ţi canaliza energia către demontarea unor temeri şi, dacă ai tot amînat, acum poţi să-ţi analizezi mai bine emoţiile şi cauzele acestora. Momentele de solitudine te ajută în orice demers artistic dar şi la clarificarea direcţiei în care te îndrepţi.

RAC: Te bucuri de mai multă pasiune şi senzualitate în relaţia cu partenerul tău. Dorinţele tale profunde par să se apropie mai mult de realitate. Fructifică aceste momente şi savurează toate senzaţiile trăite, fie că te duci la o şedinţă de masaj, fie că evadezi din oraş cu prietenii. Şi, ca să imortalizezi aceste zile, nu ezita să aşterni pe hîrtie toate impresiile. Dacă ţi se cere ajutorul, nu vei ezita să-l oferi, vei fi un prieten de încredere şi te vei bucura la rîndu-ţi de susţinerea altora.

LEU: Simţi că mediul tău de lucru necesită o schimbare sau cel puţin relaţia ta cu colegii. Doreşti să ai alături nişte persoane care să fie mai mult decît colegi, şefi sau asociaţi, să fiţi legaţi mai mult din punct de vedere spiritual, să poţi apela oricînd cu încredere la sfaturile acestora.Cariera rămîne în prim-plan dar abordezi totul încet şi cu calm, evaluezi concret obiectivele care îţi vor servi scopurilor tale şi-ţi poţi gestiona mai bine bugetul.

FECIOARA: Relaţia ta cu persoana iubita capătă o altă dimensiune, altă profunzime a trăirilor. Eşti entuziasmat şi-ţi idealizezi partenerul. Te bucuri mai mult de momente de relaxare cufundîndu-te într-o lectură bună, meditînd sau plecînd undeva, departe, într-o mini- vacanţă. Nevoia de evoluţie spirituală şi de expansiune mentală se poate concretiza în continuarea unor studii academice de lungă durată, care să necesite deplasarea pe alte meleaguri.

BALANŢĂ: Dacă te gîndeşti să rezolvi nişte chestiuni sensibile legate de o proprietate, acum este un moment favorabil să analizezi toate aspectele financiare astfel încît să ieşi în avantaj. La serviciu îţi este greu să te conformezi programului, eşti mai visător şi, dacă nu desfăşori o activitate care să implice multă imaginaţie, ar fi de preferat să-ţi acorzi cîteva ore pentru rezolvarea unor tabuu-uri personale sau măcar să încerci să te relaxezi, apelînd la o şedinţă de masaj.

SCORPION:
Astăzi, eşti într-o dispoziţie romantică şi atenţia ta se îndreaptă spre persoana iubită. Mai mult ca de obicei eşti racordat la sentimentele şi nevoile acestuia, poţi să te deschizi emoţional şi să doreşti să petreceţi cît mai multe clipe împreună. Dacă urmăreşti încheierea unui parteneriat, eşti favorizat de calmul şi pragmatismul cu care abordezi situaţia precum şi de puterea argumentelor. În relaţiile cu fraţii sau apropiaţii eşti mai implicat şi mai protectiv.

SĂGETĂTOR: Te concentrezi azi mai mult pe detalii şi pe creşterea eficienţei la serviciu, toate cu scopul de a oferi cît mai multă susţinere familiei. Simţi că au nevoie de ajutorul tău şi vei depune eforturi suplimentare deşi organismul tău are nevoie şi de puţină relaxare, odihnă şi răsfăţ. Ascultă mesajele pe care ţi le transmite corpul şi fă tot posibilul să te echilibrezi energetic şi emoţional. În relaţiile cu colegii simţi că este nevoie de o schimbare a scalei de valori la care va raportaţi.

CAPRICORN: Exprimarea artistică este azi la cote înalte şi poţi impresiona orice auditoriu prin intensitatea emoţiilor pe care la trăieşti şi poţi dezvălui o latura a ta, mai puţin cunoscută. Inclusiv în relaţia cu persoana iubită, profunzimea trăirilor este remarcabilă şi puteţi să va bucuraţi de momente de neuitat. După o săptămîna agitată, mai slăbeşte puţin ritmul şi profită de dispoziţia aceasta jovială şi ocupă-te de ceva care îţi face realmente plăcere şi care te destinde.

VĂRSĂTOR: Astăzi preferi liniştea şi intimitatea căminului, răstimp în care poţi să depeni amintiri şi să aduci în lumina vechi chestiuni rămase nerezolvate. Acordă atenţie la ce mai este de făcut astfel încît să-ţi consolidezi eul interior şi apoi să demarezi în forţă ce ţi-ai propus pentru următorul an. De asemenea, acum este un moment prielnic să înfrumuseţezi cumva casa, fie cumpărînd un obiect de artă sau schimbînd decorul prin achiziţionarea unor plante ornamentale.

PEŞTI: Astăzi se anunţă o zi mai agitată, cu tot felul de drumuri, şi te poţi baza mai mult ca de obicei pe ceea ce-ţi transmit simţurile în interacţiunea cu cei din jur. Acum poţi să intuieşti mai bine şi să discuţi ceea ce este de făcut într-o chestiune în care eşti implicat împreună cu fraţii sau rudele apropiate. Dacă participi în această perioada la un demers umanitar sau chiar ecologic, te vei dedica trup şi suflet şi vei reuşi să-i convingi şi pe alţii să te susţină.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Codrenii Noi este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 719 locuitori. Satul Codrenii Noi a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.