02 december 2014, 00:19 Kaleidoscope views 9852
02 december 2014, 00:19 Kaleidoscope views 9852

Horoscopul pentru 12 februarie 2014


 

BERBEC: Dacă tot debordezi de energie astăzi, încearcă să o direcţionezi spre acţiuni legate de casă şi familie. Poţi realiza împreună cu cei dragi o grămadă de lucruri cu condiţia să nu reacţionezi exagerat din orice nimic. Încrederea în forţele proprii se împleteşte armonios cu realismul cînd vine vorba de planuri de viitor care implică şi investirea unor sume de bani. Totuşi, trebuie să acorzi o atenţie sporită la trasarea unor limite tangibile chiar dacă intuiţia te ajută la maxim.

TAUR: Resursele energetice te ajută să te ocupi astăzi atît de carieră, cît şi de relaţiile cu rudele. Poate singura problemă o constituie timpul, acesta fiind prea scurt pentru multitudinea de acţiuni pe care ţi le-ai propus. Reuşeşti să treci mai uşor peste temerea de a nu te ridica la înălţimea planurilor ambiţioase privind cariera şi îţi poţi asuma cu încredere noi responsabilităţi. Se pot isca unele conflicte cu colegii, dar rudele tale au prioritate, aşa că probabil va trebui să faci o mică deplasare.

GEMENI: Emoţiile care ţin de planul relaţional îţi tensionează existenţa şi-ţi pot submina încrederea în valoarea personală. Nu este cazul să te laşi dominat de această dispoziţie tranzitorie hiperemoţională şi nici să faci cheltuieli suplimentare pentru satisfacerea nevoilor celor dragi. Eşti conştient că dezvoltarea ta personală dar şi obţinerea unor venituri sigure presupune un efort constant şi asumarea de responsabilităţi, dar nu idealiza oportunităţile privind dezvoltarea carierei tale.

RAC: Cu Luna aflată în propriul semn, astăzi eşti mai sensibil şi mai emoţional mai ales referitor la relaţiile cu cei din familie. Responsabilitatea faţă de cei dragi şi în special faţă de copii te va face să-ţi canalizezi energia către petrecerea timpului liber alături de ei. Totuşi, nu este exclus ca dispoziţia să ţi se schimbe brusc, putîndu-te simţi rănit de un gest nevinovat. Acum, poţi să accepţi mai uşor provocarea de a analiza cauzele neîncrederii de sine şi astfel să te eliberezi.

LEU: Deşi tendinţa perioadei te face mai deschis către dialog şi legarea unor noi relaţii parteneriale, de afaceri şi nu numai, eşti încă sub imperiul unei sensibilităţi emoţionale care-ţi creează un oarecare disconfort în a ieşi în lume şi a interacţiona cu apropiaţii. Poate că afişezi o atitudine rezervată din teamă de a nu fi acceptat aşa cum eşti în sinea ta. Cel mai indicat ar fi să dedici această zi relaxării şi refacerii rezervelor energetice iar de mîine o să vezi lumea altfel.

FECIOARA: Astăzi vei căuta compania prietenilor alături de care să te simţi confortabil şi vei prefera subiecte de discuţie cît mai serioase. Totuşi, sensibilitatea crescută te poate face destul de neîncrezător sau poate da naştere divergenţelor din cauza banilor. La serviciu, ai energie din plin şi multe idei originale despre colaborări productive, profitabile financiar, trebuie doar să-ţi disciplinezi scepticismul şi să fii concis în exprimare. De asemenea, acordă atenţie tehnicilor de manipulare ale celor din jur.

BALANŢĂ: Vrei să ieşi în faţă, să fii persoana care are grijă de fiecare şi pe care se poate baza, dar eşti prea uşor de rănit în cazul unei confruntări. Ţine-i aproape de tine doar pe cei care-ţi oferă siguranţă, care te susţin, şi adopta politica paşilor mărunţi dar siguri în tot ce vrei să întreprinzi. În dragoste, dezinvoltura cu care te arunci în vîltoarea vieţii pare să nu mai fie de ajuns; trebuie să înveţi să te apreciezi la adevărata valoare şi să cauţi un partener pe măsura calităţilor tale.

SCORPION: Eşti într-o etapă în care e timpul să fii realist cu tine vizavi de ceea ce vrei să faci cu viaţa ta, atît din punct de vedere sentimental, cît şi al dezvoltării personale. Este indicat să mergi pe mîna intuiţiei, ea te va scoate la liman. Trebuie doar să ai încredere în tine şi să înveţi să trăieşti fără plase de siguranţă sau aşteptări exagerate, fără susţinerea venită din partea familiei. Eşti un radar senzitiv pentru emoţiile celorlalţi, ia notă de ele dar nu te lăsa influenţat prea tare.

SĂGETĂTOR: Cu răbdare şi calm ai putea clarifica lucruri legate de familie care-ţi stau pe suflet şi care revin în atenţia ta. Pune accent pe realism şi nu te lăsa influenţat de implicarea emoţională. Este necesar să scoţi la lumină aceste trăiri, chiar dacă poate fi dureros sau îţi este teamă că nu vei fi înţeles. În acest demers poţi fi ajutat de un prieten apropiat care îţi poate oferi un punct de vedere cu totul diferit. Fii deschis dialogului, interacţiunilor cu cei cu care te simţi în largul tău.

CAPRICORN: Cu tot avîntul şi încrederea cu care vrei să te lansezi în afaceri, în interiorul tău eşti atent la reacţiile celorlalţi şi cauţi susţinerea lor. Poate că nu este cel mai potrivit moment pentru a purta o discuţie cu şeful sau să te angajezi în vreo negociere pentru că poţi reacţiona emoţional mai mult decît îţi doreşti sau vorbele îţi pot fi greşit înţelese. Nu uita de strategiile tale bine gîndite care-ţi vor realiza visele, doar ai răbdare să-ţi recîştigi controlul emoţiilor.

VĂRSĂTOR: Dacă îţi păstrezi o viziune realistă a nevoilor dar şi a valorii personale, n-ar fi cazul să te îndoieşti de capacitatea ta de a-ţi asuma acţiuni ambiţioase. Poate trebuie să mai lucrezi la capitolul răbdare şi consecvenţă. Pentru creşterea ta personală simţi că eşti dispus să investeşti multă energie, acceptînd cele mai diverse provocări. Totuşi, stresul cotidian este resimţit acum mai puternic şi trebuie cumva eliberat, riscînd să-ţi provoace tulburări la nivel digestiv.

PEŞTI: Oceanul imens al emoţiilor nu este străin naturii tale doar că astăzi vei fi provocat să te foloseşti de receptivitatea ta crescută şi de compasiune pentru a da un sens credinţelor şi orientării tale spre spiritualitate. Fii sursă protectivă dar şi de relaxare pentru cei dragi, dar mai ales pentru copii şi vei resimţi altfel responsabilităţile asumate privind viaţa de familie. Şi, dacă apar momente tensionate, nu uita că traversezi o perioadă mai sensibilă şi nu reacţiona la provocări.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
433 locuitori

Slobozia-Măgura este un sat din cadrul comunei Bursuceni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la o distanţă de 41 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 433 de oameni. Satul Slobozia-Măgura a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.