28 february 2014, 15:19 Kaleidoscope views 14466
Invazie de OZN-uri, în aprilie
Photo: romanian.ruvr.ru
28 february 2014, 15:19 Kaleidoscope views 14466

Invazie de OZN-uri, în aprilie

Un atac al extratereştrilor va avea loc în primăvara acestui an. Într-o seară de aprilie, locuitorii cîtorva oraşe de pe glob vor fi orbiţi de luminile farfuriilor zburătoare. Însă ele vor fi pilotate de oameni obişnuiţi.

OZN-urile vor zbura în cadrul acţiunii The Big UFO Project, care va fi organizată din activişti din întreaga lume care s-au gîndit să facă o mică apocalipsă extraterestră.

Potrivit ideii lor, zeci, dacă nu sute de drone de care vor fi fixate lanterne cu LED-uri, vor dansa pe cer pe 5 aprilie. Ele vor fi controlate de voluntari care au fost de acord să participe la această acţiune în Statele Unite, Marea Britanie, Franţa, Africa de Sud şi Olanda.

Source: ruvr.ru

Keywords:

ozn , extraterestri , Mister , proiect

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
278 locuitori

Flutura este un sat din cadrul comunei Tîrşiţei, raionul Teleneşti. Localitatea Flutura se află la distanța de 45 km de orașul Telenești și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 278 de oameni. Satul Flutura a fost atestat documentar în anul 1865.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.