05 august 2014, 23:50 Kaleidoscope views 10592
05 august 2014, 23:50 Kaleidoscope views 10592

Horoscopul pentru 9 mai 2014


 

BERBEC: Astăzi, accepţi cu uşurinţă să te ocupi de responsabilităţile cotidiene, reuşind să-ţi urmezi cu conştiinciozitate programul stabilit şi să oferi un bun exemplu colegilor tăi privind modalitatea de obţinere a rezultatelor dorite prin voinţă şi efort susţinut. În plus, ştii cum să găseşti o manieră plăcută dar şi convingătoare să-ţi exprimi atît dorinţele cît şi părerile personale.

TAUR: Îţi păstrezi un aer practic în relaţiile afective, atît cu persoana iubită, dar şi cu copiii şi te vei remarca astăzi printr-o atitudine binevoitoare şi dornică de a îmbunătăţi viaţa acestora, de a le furniza surse de bucurie. Mai puţin dornic de a-ţi face publice planurile tale financiare dar şi sursele de venit, eşti totuşi preocupat de acestea şi e bine să-ţi urmezi intuiţia.

GEMENI: Ziua este favorabilă discuţiilor cu cei din familie, astăzi avînd şanse să găsiţi împreună soluţii la problemele căminului. E recomandată debarasarea de lucruri vechi şi nefolositoare, precum şi eliberarea de angoase emoţionale care te împiedică să evoluezi din punct de vedere spiritual. Poţi fi convingător prin forţă argumentelor şi prin agilitatea verbală.

RAC: Generos şi încrezător în şansele tale de reuşită, nu uiţi totuşi să pui accent pe organizarea activităţilor dar şi pe discuţiile parteneriale pe teme concrete, cu rezultate vizibile. Şi, deşi dornic să vezi cît mai repede progrese în cariera ta, alegi să faci mai întîi o analiză personală, să identifici oportunităţile dar şi să tragi concluzii, fiind ghidat de vocea interioară a intuiţiei.

LEU: O atitudine cumpătată, atenţia la detalii şi axarea pe subiectele cu adevărat esenţiale sînt ingredientele pentru o zi reuşită din punct de vedere profesional dar şi financiar. Cu atîta energie dedicată ascensiunii tale, poţi deveni uşor un model de urmat, dar trebuie să acorzi timp şi pentru cei din familie, deoarece aceştia reprezintă în final punctul tău principal de sprijin.

FECIOARA: Cu Luna aflată în propriul semn, e greu să-ţi scape azi vreun detaliu sau să nu ieşi în cîştig în orice dezbatere sau negociere cu interes finaciar. Viziunea ta despre viaţă dar şi planurile de viitor se menţin în sfera practică, iar sprijinul îţi poate veni de la cei pe care la rîndu-ţi i-ai ajutat cîndva. În relaţia cu copiii, azi nu poţi fi abătut cu prea mare uşurinţă de la programul stabilit.

BALANŢĂ: E recomandabil ca astăzi să-ţi dozezi bine rezervele energetice şi să te ocupi de debarasarea de stări apăsătoare care te devitalizează. Familia dar şi credinţa personală sînt sursele principale de recîştigare a propriilor forţe. Relaţia cu partenerul de cuplu dar şi întîlnirile de afaceri se pot îmbunătăţi datorită exprimării clare, rafinate dar şi bine argumentate.

SCORPION: Responsabil şi dornic de a vedea rezultatele concrete ale parteneriatelor tale, astăzi poţi fi extrem de convingător în cercul tău de influenţă, ştiind exact pînă unde te poţi avînta, pe cine te poţi baza şi care sînt perspectivele. Noile oportunităţi apărute la locul de muncă pot fi atent analizate şi evaluate corect din punct de vedere al profitabilităţii materiale.

SĂGETĂTOR: Faptul că eşti dedicat soluţionării aspectelor socio-profesionale îţi poate aduce inclusiv recompense băneşti. Energia bine dozată dar şi capacitatea de concentrare îţi sînt astăzi aliaţi de nădejde, fiind capabil să-ţi atragi cu uşurinţă ajutoare din rîndul colegilor de serviciu. Poţi conta atît pe ajutorul venit din partea familiei, cît şi pe cel al partenerilor de afaceri.

CAPRICORN: Atenţia acordată conceptelor şi obiceiurilor religioase poate fi astăzi o modalitate potrivită pentru a-ţi întări încrederea în propriul potenţial, în ajutorul venit din partea divinităţii sau chiar de a-ţi schimba viziunea asupra acestor subiecte. Nu te lăsa copleşit de îndoieli şi de obstacole imaginare, cerînd la nevoie ajutorul prietenilor în care te poţi încrede.

VĂRSĂTOR: Demersurile financiare sînt astăzi în atenţia ta, precum şi activităţile legate de bănci şi bunuri aflate în comun cu alte persoane. Capacitatea de a analiza în cele mai mici detalii toate aspectele acestor subiecte şi buna gestionare a interferenţelor emoţionale te pot ajuta să iei deciziile potrivite. Familia dar şi colaboratorii îţi sînt alături, conferindu-ţi susţinerea necesară.

PEŞTI: Vrei să fi alături de partenerul tău şi eşti dispus să te faci util atît pentru el, cît şi pentru copiii tăi, ori de cîte ori simţi că aceştia au nevoie de ajutorul tău. Aspectele practice ale planurilor tale se vor reflecta şi în discuţiile cu rudele tale dar şi cu partenerii de afaceri, trasînd limite tangibile. Trebuie doar să ai încredere să-ţi susţii cu tărie argumentele şi convingerile.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2440 locuitori

Nimereuca este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerlina și Nimereuca. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Soroca și la 154 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2440 de oameni. Satul Nimereuca a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.