08 may 2014, 09:38 Kaleidoscope views 11266
Desenul din lanul de grîu. Experții vorbesc despre aterizarea unei nave extraterestre
Photo: epochtimes.ru
08 may 2014, 09:38 Kaleidoscope views 11266

Desenul din lanul de grîu. Experții vorbesc despre aterizarea unei nave extraterestre

Un desen elaborat si de o simetrie perfecta a aparut din senin in mijlocul unui lan de grau din Bavaria. In timp ce jurnalistii se intreaba daca nu cumva e o farsa, mii de oameni sunt convinsi ca e ceva supranatural la mijloc si merg in pelerinaj.

Multi spun ca simt o energie aparte in locul respectiv si cred ca desenul e facut de extraterestri.

Desenul, format dintr-un cerc mare si alte cateva fragmentate in interior, are diametrul de 75 de metri. Ca si in alte cazuri, spicele au fost culcate la pamant pentru a crea o forma anume. Nu se stie de cand e acolo, dar a fost descoperit saptamana trecuta de la bordul unui balon cu aer cald.

Expertii care cerceteaza fenomenele paranormale au insa o explicatie. Ei cred ca desenul a aparut dupa aterizarea unei nave extraterestre.

Nanny Tober, expert in paranormal: "OZN-urile sunt inconjurate de un camp magnetic, asta s-a dovedit deja stiintific. O posibilitate este ca un asemenea camp magnetic sa fi generat desenele."

Teoria li se pare convingatoare chiar si celor mai sceptici dintre miile de oameni care vin sa vada desenul.

Le da apa la moara si faptul ca desenul a aparut intr-un lan din apropierea celei mai mari statii terestre de comunicare cu satelitii, din Germania.

Pelerinii care ajung in zona se reculeg, mediteaza sau incearca sa inteleaga mesajul pe care l-ar fi lasat extraterestrii.

Source: stirileprotv.ro

Keywords:

ozn , extraterestri , Germania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1428
Populația:
2020 locuitori

Buşila este un sat şi comună din raionul Ungheni. Buşila este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Bușila a fost menționat documentar în anul 1428.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.