02 october 2015, 16:12 Kaleidoscope views 8806
Accident casnic bizar: o femeie a fost „atacată” de aspirator
Photo: gandul.info
02 october 2015, 16:12 Kaleidoscope views 8806

Accident casnic bizar: o femeie a fost „atacată” de aspirator

O femeie din Coreea de Sud a suferit un accident ciudat în timp ce dormea întinsă pe podea: aspiratorul robotizat a pornit singur şi i-a prins părul. Pentru "eliberarea" femeii în vârstă de 52 de ani a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

O femeie în vârstă de 52 de ani din Coreea de Sud a fost victima unui accident casnic bizar. În timp ce dormea întinsă pe podea, aspiratorul robotizat a pornit singur şi i-a prins părul, scrie The Independent.

Coreeana a fost trezită de durere şi, după ce a încercat în zadar să se „elibereze", a cerut ajutorul pompierilor.

O echipă a sosit la faţa locului şi i-a acordat femeii primul ajutor. Aceasta a suferit câteva răni uşoare la nivelul scalpului.

Incidentul a atras din nou atenţia autorităţilor, care au avertizat cetăţenii în repetate rânduri cu privire la riscurile la care se supun atunci când dorm pe podea, practică destul de des întâlnită în această ţară, notează sursa.

Source: www.gandul.info

Keywords:

Coreea de Sud , casa , incident

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
677 locuitori

Pervomaisc este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pervomaisc și Constantinovca. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 677 de oameni. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.