08 october 2015, 14:31 Kaleidoscope views 10990
NASA a publicat imaginea unei femei care umblă pe Marte (FOTO, VIDEO)
08 october 2015, 14:31 Kaleidoscope views 10990

NASA a publicat imaginea unei femei care umblă pe Marte (FOTO, VIDEO)

Camerele de fotografiat cu care este echipat robotul Curiosity, trimis în misiune pe planeta Marte, au surprins ceva incredibil. Când cei de la NASA au verificat pozele făcute de acesta, nu le-a venit să creadă ochilor.

Robotul Curiosity ar putea deține unele dintre cele mai clare dovezi ale existenței extratereștilor. Deși încă nu se știe natura obiectului sau a ființei surprinse, robotul a fotografiat o siluetă care îl privește de la distanță.

Cei care cred cu tărie în existența ființelor extratereste susțin că silueta ar semăna cu cea a unei femei, întrucât se poate distinge forma sânilor. Mai mult, aceștia desființează teoria cum că „femeia" din fotografie ar fi numai o statuie, întrucât ar fi imposibil ca aceasta să fi trecut testul timpului și al condițiilor meteo, conform click.ro cu referire la metro.co.uk. Aceasta s-ar fi erodat în scurt timp.

Aceștia mai susțin că, datorită faptului că a fost surprinsă cu fața spre camera de fotografiat, „femeia" pare că studiază cu atenție robotul, păstrând, totuși, o anumită distanță.

Source: infobiz.md

Keywords:

NASA , femei , cosmos , Marte

Comments

 (1)
  • #1 NIC Reply Quote selected
    По моему у тех кто увидел в этом фото обнаженную женщину просто спермотаксикоз!
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
1884 locuitori

Hăsnăşenii Mari este un sat şi comună din raionul Drochia. Hăsnăşenii Mari este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1884 de oameni. Satul Hăsnăşenii Mari a fost menționat documentar în anul 1459.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.