08 november 2015, 12:06 Kaleidoscope views 7689
Monstrul din adancuri i-a șocat pe cercetatori
08 november 2015, 12:06 Kaleidoscope views 7689

Monstrul din adancuri i-a șocat pe cercetatori

Oamenii de stiinta de la Nova Southeastern University, Florida, au descoperit pe fundul oceanului un peste necunoscut pana acum.

Informatii legate de aceasta descoperire au fost postate, in varianta prescurtata a raportului intocmit de cercetatorii americani, pe site-ul universitatii, varianta completa a studiului fiind publicata in revista Bioone.

Potrivit lucrarii, pe fundul Golfului Mexic a fost gasit un peste necunoscuta pana acum din familia Ceratoid, carora li se mai spune, de asemenea, diavolii marilor.

Principala caracteristica a acestei familii de pesti este ca reprezentantii ei traiesc la foarte mari adancimi. Si arata asa de parca natura i-ar fi creat pentru a juca in filme de groaza. Pestii au un cap foarte mare, cu maxilare puternice, pline de dinti.

In plus, acest nou tip de peste dispune de un sistem original de "agatat", un fel de undita luminoasa cu care isi atrage si captureaza prada. Uluitor este faptul ca acest "monstru" este foarte mic, lungimea lui ajungand la maxim 10 centimetri. Oamenii de stiinta afirma ca peste seamna cu un bocanc vechi, ponosit, plin de cranpoate.

Oricum, ca forma este unic, subliniaza specialistii.

Source: incomemagazine.ro

Keywords:

monstru , natura , ocean , descoperire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
8 locuitori

Elenovca este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 197 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Elenovca a fost înființat în anul 1916.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.