17 august 2015, 14:32 Kaleidoscope views 7071
Urmările dezastruoase ale exploziei din China (FOTO)
17 august 2015, 14:32 Kaleidoscope views 7071

Urmările dezastruoase ale exploziei din China (FOTO)

O puternică explozie a zguduit orașul-port Tianjin din nordul Chinei, în urma căreia 44 oameni au murit, iar între 300-400 au fost răniţi, a anunțat astăzi agenția oficială de presă Xinhua News Agency.

Medicii au relatat că le este imposibil să mai țină evidența răniților care mai vin.

Potrivit agenţiei, explozia a avut loc în jurul orei 23.30 (16.30 GMT) cînd a fost auzit un zgomot asurzitor, iar flăcările au luminat cerul, ridicînd nori de praf la zeci de metri în aer. Aparent, explozia s-a produs la un depozit de substanţe inflamabile, iar sute de persoane ar fi fost spitalizate, anunţă Xinhua, citînd informaţii primite de la faţa locului.

Televiziunea Centrală Chineză relatează ca explozia s-a produs în timpul transportului unei încarcaturi de explozibili. În înregistrarile video ale incidentului se pot vedea flăcari ridicandu-se pe cerul intunecat, iar agenția publica de stiri Xinhua redă declaratii ale cetatenilor din zonele invecinate in care acestia sustin ca deflagratia a provocat spargerea geamurilor de la case.

Cele mai dure imagini sînt cele în care părinți răniți aleargă cu copiii răniți în brațe, pentru a-i duce la spitalele din apropiere, relatează BBC. Spitelele se confruntă cu un aflux foarte mare de răniți și fac eforturi pentru a-i trata.

Source: infobiz.md

Keywords:

explozie , China

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
38 locuitori

Balinţii Noi este un sat din cadrul comunei Iarova, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Soroca și la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 38 de locuitori. Satul Balinții Noi a fost menționat documentar în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.