16 september 2015, 12:02 Kaleidoscope views 8111
De Ziua Aviației Civile, la aeroport va fi organizat un spectacol aerian grandios! (VIDEO)
Photo: airmoldova.md
16 september 2015, 12:02 Kaleidoscope views 8111

De Ziua Aviației Civile, la aeroport va fi organizat un spectacol aerian grandios! (VIDEO)

De Ziua Aviației Civile, compania Avia Invest promite să organizeze cel mai grandios spectacol aerian. Evenimentul va avea loc pe 19 septembrie, între orele 10.00 - 17.00.

Spectacolul aerian se va desfășura deasupra aeroportului din Chișinău, iar vizitatorii vor putea să viziteze și o expoziție a tehnicii aeronautice.

Pentru cei mai mici vizitatori, vor fi organizate activități de divertisment precum modelarea și pictarea avioanelor;baloane de săpun gigante; confecționarea și lansarea zmeielor; facepainting, concursuri, jocuri și premii.

De asemenea, va avea loc un concert și concurs de fotografie. Câștigătorii concursului de fotografie vor primi foi turistice pentru 2 persoane, pentru o săptămână în Antalya și Barcelona!

Intrarea la eveniment este gratuită și se realizează prin Aeroportul vechi.

Source: www.realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1515 locuitori

Parcova este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Parcova și Fîntîna Albă. Satul Parcova se află la o distanță de  12 km de orașul Edineț și la 200 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1515 oameni.Prima atestare documentară a satului Parcova, pe Ciuhur, din ținutul Hotin, datează din anul 1552.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.