23 december 2015, 09:00 Kaleidoscope views 3293
Horoscopul pentru 23 decembrie 2015
23 december 2015, 09:00 Kaleidoscope views 3293

Horoscopul pentru 23 decembrie 2015

BERBEC

Ai construit pana acum o strategie detaliata, dar a venit momentul sa pui mana pe unelte si sa si construiesti ceea ce ai creat la nivel teoretic. Nu ajunge doar sa vorbesti despre ceea ce vrei sa atingi, nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi si sa spui ce bine vor iesi toate (e buna si aceasta atitudine, fara indoiala, ca motor principal de actiune), dar e vremea sa iti pui spiritul de intreprinzator mai serios la treaba. Munceste, pune umarul, transpira, cladeste, fa ceva, pentru ca telul tau cel mai important poate fi atins numai prin munca. Nimeni nu vine sa-ti puna in traista ce ai nevoie, ci totul se ridica prin eforturi proprii, si pentru tine a venit vremea sa faci! Esti sustinut sa duci la capat ceea ce deja vezi materializat cu ochii mintii.

TAUR

Dedica-ti aceasta zi intimitatii si senzualitatii, pentru ca cel drag are mai multa nevoie de compania ta. Orele petrecute in doi vor fi sursa celor mai frumoase momente de pasiune, pentru ca va dati amandoi seama cat de rar va oferiti unul altuia asemenea atmosfera intima. Poate fi o zi sau o noapte cu o incarcatura cu totul speciala in cuplu, de parca ar fi prima voastra intalnire romantica sau prima declaratie de dragoste intre patru ochi care poate deveni startul catre o idila ca-n filme. Fii darnic in gesturi de tandrete si semne de pasiune, pentru ca amandoi visati la fericire. O puteti atinge chiar azi!

GEMENI

Credeai ca nimic nu mai inainteaza? Te inseli! Chiar daca ai fi tentat sa spui ca esti prins intr-un punct mort de la care nimic nu se mai misca, vei vedea ca zicala aceea cu toate la timpul lor se potriveste de minune situatiei de fata. Da, poate acum stai pe loc., dar e doar o perioada de platou care, desi nu aduce nimic nou, e ragazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza. Vei vedea ca exista un plan undeva acolo sus in care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun in viata ta, ca atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decat linistea de dinaintea furtunii. Curand, totul va reporni in forta, descoperind ca timpul insusi e o energie si trebuie sa te folosesti de ea in mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

RAC

Ai nevoie de o garantie si o astepti cu sufletul la gura, pentru ca nu te poti linisti cat nu stii sigur acel lucru. Ar fi bine sa nu mai fii atat de incrancenat si de concentrat asupra acelui detaliu. E bine sa te relaxezi un pic si sa lasi lucrurile sa evolueze in ritmul propriu, fara sa te stresezi. Cauta o preocupare in stransa legatura cu apa, care iti inspira liniste si frumusete, ca sa uiti de griji si nesiguranta. Iesi la o plimbare pe malul unui lac privind la undele fine in bataia vantului, fa o baie parfumata inainte de culcare, mergi la un SPA sau la un ceai cu prietenii, si vei vedea ca efectele vor fi miraculoase. Se vor spala toate!

LEU

Nedreptatea devine insuportabila pentru tine, si te ridici cu vehementa impotriva celor care nu stiu sa respecte adevarul sau legea. Ca e vorba de legi scrise incalcate de unii cu buna stiinta, sau de niste legi ale bunului simt de care unii nu tin cont, te irita atitudinea obraznica a unora si incerci sa iei unele masuri severe. Lupta cu cei care nu vor sa se supuna acestor reguli, pentru a nu-i lasa sa castige ceva pe nedrept. Cand e in joc adevarul sau justitia, nimeni nu te poate opri, si esti gata sa militezi pentru a le redobandi si a le impune in fata tuturor ca puncte de reper.

FECIOARĂ

Se simte aer de sarbatoare in jurul tau, de parca se pregatesc evenimente marete! Intri intr-o etapa noua a vietii tale, pe un nivel superior, ce implica, pe de o parte, curajul schimbarii, si pe de alta parte, asumarea de noi responsabilitati. Iti dai seama ca nu e un moment oarecare, deci fii pregatit sa inchizi o poarta in urma ta, pentru a urca la etajul urmator. Esti in plin proces de dezvoltare, de crestere, de ascensiune, iar acum esti abia la inceputul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigureaza la orizont e motiv de maxima bucurie. Zambeste, celebreaza bucuria cu cei din jur, si mai ales fii tu exemplul de urmat pentru cei care inca isi mai cauta nesiguri calea. Tu ai atins un punct de reper al evolutiei tale prin viata, dar nu se opreste nimic aici: e startul catre nivelul urmator!

BALANȚĂ

Te-ai gandit vreodata, cu adevarat profund, care e misiunea ta pe aceasta lume? Cu siguranta, da, dar ar trebui s-o faci si azi intr-un moment de meditatie, pentru ca raspunsul ar putea fi cel putin surprinzator si deschizator de sensuri. Poate un vis cu conotatii spirituale intense, poate o discutie cu ton extrem de grav cu o persoana pe care o admiri si o respecti, poate o strafulgerare din subconstient te pun in fata unei alegeri majore de destin. Simti nevoia sa te dedici mai mult oamenilor, sa pui in slujba altora ceea ce stii sau faci, deci un prim pas ar fi sa gasesti calea prin care poti ajunge la cat mai multa lume deodata.

SCORPION

Primul lucru caruia trebuie sa acorzi azi atentie e acel blocaj care te tine pe loc de la o vreme. Esti sfatuit sa te eliberezi de ceea ce nu te lasa, de la o vreme, sa evoluezi, sa te dezvolti, sa treci la etapa urmatoare, pentru ca duci dupa tine un balast inutil care nu-si mai are rostul. Lupta cu propriile tale limite si oprelisti, pentru ca cel mai mare dusman nu e afara, ci chiar in interiorul tau. Deschide-te spre nou cu incredere, fara teama de trecut, pentru ca acesta e un capitol demult incheiat si acolo ar trebui sa ramana. Lasa-te putin in voia sortii si vezi ce aduce, fara sa controlezi totul.

SĂGETATOR

Copiii sunt cel mai frumos lucru al vietii tale, deci apropie-te de ei si adu-ti aminte sa scoti si tu mai mult la iveala copilul din tine. Lasa incrancenarile, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, si lasa-te condus de joc, asa cum faceai cand erai mic. Indiferent de varsta pe care o ai, vei vedea ca exista inca in adancul sufletului tau un copil care cere atentie, care vrea sa iasa afara sa se joace, ca atare dezbraca haina omului matur, sobru si responsabil si elibereaza acel copil. Da-i voie sa se joace, sa rada si sa fie liber! Prezenta familiei alaturi va stimula cumva acest joc, si te simti ocrotit, rasfatat, imbratisat, asa ca odinioara. Aceeasi energie minunata o reversi si tu, la randu-ti, asupra celor mici!

CAPRICORN

Pune mana pe unelte si apuca-te de proiectul la care te tot gandesti de ceva vreme, dar tot amanai momentul sa-i dai startul. Acum e acea zi de succes in care vei sti sa-ti valorifici perfect toate cunostintele acumulate si toate planurile facute. Depaseste faza teoretica a marilor tale planuri, pentru ca acum ar fi momentul optim sa pui deja in practica tot ce ai scris pe hartie sau ai creat in detaliu in minte. Mai mult, ai putea avea alaturi o persoana de incredere pe care te poti bizui, completandu-va perfect unul pe altul pe toate planurile.

VĂRSĂTOR

Daca ii ai pe cei dragi alaturi, esti cel mai puternic om din lume! Iti extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranta partenerului, din acceptarea lor neconditionata, si acelasi lucru il oferi si tu inzecit inapoi. Exista o buna cooperare in cadrul familiei si nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fiti alaturi la tot ce aveti de facut. Faceti planuri de viitor la care fiecare isi aduce contributia cu entuziasm si optimism, si cat timp sunteti alaturi, umar la umar, nimic nu va poate opri din elan. Impreuna sunteti o forta de neinvins!

PEȘTI

Esti obosit, desi ai mai avea multe lucruri de rezolvat si astazi. Daca te apuci totusi de treaba si ti se pare ca s-au adunat in calea ta doar obstacole, ar fi bine sa nu insisti sa mergi mai departe cu orice pret, pentru ca nu va iesi nimic bine. Pe langa faptul ca nivelul tau energetic este destul de scazut, nici nu sunt intrunite toate conditiile unui succes facil, avand de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, incat aproape ca nu merita efortul. Daca poti amana pe altadata, ai fi mult mai castigat, altfel va fi doar risipa de timp si energie fara rezultate prea bune.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2015

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2783 locuitori

Moleşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Moleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2783 de oameni. Satul Moleşti a fost menționat documentar în anul 1479.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.