01 march 2012, 15:03 Kaleidoscope views 4027
01 march 2012, 15:03 Kaleidoscope views 4027

Google schimbă design-ul paginii de start

Cel mai mare din lume motor de căutare pe Internet, Google, în viitorul apropiat va schimba design-ul paginii de start – aceste modificări vor fi cele mai serioase din istoria portalului.

După ce utilizatorilor le va fi propusă o pagina de start actualizată, acesta  nu va mai avea o bandă neagră în partea de sus cu diferite elemente ale meniului.

În schimb, pe pagina de start Google va apărea logo-ul companiei, care, atunci cînd faci clic cu mouse-ul va deschide link-uri la şapte servicii diferite de căutare – cu posibilitatea de a avea acces la alte opt servicii.

Potrivit experţilor, noul design este destinat să promoveze diferite servicii Google, însă lasînd pagina principală liberă de diferite meniuri şi link-uri.

După schimbarea design-ului paginii de start utilizatorilor le va fi puțin mai complicat să acceseze diferite servicii, cum ar fi căutarea de ştiri şi imagini. Pe viitor va fi necesar un dublu "click" al mouse-ului, în timp ce acum pe pagina de start este suficient un singur clic.

Dar o astfel de schimbare ar putea fi benefică pentru Google în ceea ce priveşte profitul, spun experții, pentru că astfel prin căutare ei vor putea plasa publicitatea, iar în compartimentul știri nu este reclamă.

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
5054 locuitori

Cişmichioi este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Cişmichioi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 108 km de municipiul Comrat și la 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5054 de oameni. Satul Cişmichioi a fost întemeiat în anul 1809.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.