17 may 2016, 14:30 Kaleidoscope views 8682
Cît va costa nunta primarului
17 may 2016, 14:30 Kaleidoscope views 8682

Cît va costa nunta primarului

Vineri, primarul Dorin Chirtoacă va renunța la burlăcie, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi. Și chiar dacă se străduie să fie cât mai discreți posibil, reporterii de la publika.md au reușit să afle câte ceva despre nunta anului.

Ceremonia va avea loc într-un restaurant de lux din sectorul Botanica al Capitalei. Localul este amenajat în parcul Valea Trandafirilor pe o suprafață de trei mii de metri pătrați cu o priveliște spre lac.

Nu se cunoaşte numărul invitaţilor, însă reieșind din faptul că mirii au rezervat sala mare a restaurantului, atunci înțelegem că vor cheltui aproape jumătate de milion de lei doar pentru masa de sărbătoare.

Cununia religioasă va avea loc la biserica „Sfânta Teodora de la Sihla" din Chișinău.

Amintim că Dorin Chirtoacă i-a cerut mâna Anișoarei Login pe scena din Piața Marii Adunări Naționale în data de 31 august 2015.

Source: unica.md

Keywords:

bani , nunta , Dorin Chirtoaca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
349 locuitori

Mana este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Mana a fost menționat documentar în anul 1500.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.