15 july 2016, 15:30 Kaleidoscope views 10229

15 july 2016, 15:30 Kaleidoscope views 10229

"LUME" la cumetria fiului lor (Foto)

Interpreta Irina Tarasiuc împreună cu soțul său Serghei Covalschi, zilele trecute, au organizat cumetria fiului lor.

Contactată de SHOK.md, Irina ne-a comunicat că totul a decurs așa cum și-au planificat, iar cumetrii lor au fost încîntați de darul pe care l-au pregătit special pentru ei.

„Ideea mi-a venit mie. Toată lumea a rămas plăcut surprinsă de faptul că le-am oferit cadou cîte un portret. Mi-au spus că nu se așteptau la un asemenea dar, însă este foarte plăcut, fiindcă nu au văzut așa ceva la nicio cumetrie. Nici colacii la noi nu au fost standart", a declarat Irina.

SHOK.md menționează: Interpreta Irina Tarasiuc și Serghei Covalschi au ales pentru fiul lor aceeași nani de botez ca și la fiica lor Elizaveta, plus două perechi.

Source: shok.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1657
Populația:
658 locuitori

Condrița este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Condrița este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 658 de oameni. Satul Condrița a fost menționat documentar în anul 1657 cu denumirea Condrești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.