18 august 2016, 11:30 Kaleidoscope views 6344
Despre eliberarea pașaportului diplomatic lui Ilan Șor
18 august 2016, 11:30 Kaleidoscope views 6344

Despre eliberarea pașaportului diplomatic lui Ilan Șor

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova (MAEIE) a eliberat pașaportul diplomatic pe numele lui Ilan Șor.

Potrivit informațiilor oferite portalului Noi.md, din surse care au rugat să le fie păstrat anonimatul, MAEIE i-a eliberat lui Șor pașaportul diplomatic în vara anului 2012, fără temei juridic.

Răspunzînd la demersul Noi.md, funcționari ai Direcției Generale pentru Afaceri Consulare MAEIE au negat cum că lui Ilan Șor i-a fost eliberat pașaport diplomatic.

Fostul secretar general al MAEIE a declarat pentru noi.md că, în perioada în care dînsul s-a aflat în funcție, lui Ilan Șor nu i-a fost eliberat pașaport diplomatic.

De remarcat faptul că nimeni de la ÎS «Registru» nu a răspuns rugăminții noi.md de a comenta situația.

Vă reamintim că, în conformitate cu legislația Republicii Moldova în vigoare, pașapoartele diplomatice ale Republicii Moldova sînt perfectate la ÎS «Registru» la cererea MAEIE. Cererea de perfectare și eliberare a pașapoartelor diplomatice ține de competența MAEIE. Formularele pașapoartelor diplomatice se păstrează la MAEIE.

Source: www.noi.md

Keywords:

Ilan Shor , pasaport , diplomatia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1949
Populația:
288 locuitori

Mirnoe este un sat din cadrul comunei Vinogradovca, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 288 de oameni. Satul Mirnoe a fost întemeiat în anul 1949.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.