09 december 2016, 11:00 Kaleidoscope views 7077
O tînără dansatoare din Moldova a făcut senzație la show-ul ”Танцы” (Video)
09 december 2016, 11:00 Kaleidoscope views 7077

O tînără dansatoare din Moldova a făcut senzație la show-ul ”Танцы” (Video)

O tînăra dansatoare din Moldova pe nume, Olesea Nespeac, care s-a filmat în clipul "Aripile" a lui Carla's Dreams, participă la show-ul "ТАНЦЫ" de la TNT.

Olesea a trecut cu succes castingul concursului, unde a convins juriul că merită să meargă mai departe. Tânăra a evoluat în scenă cu un dans în stil jazz-funk, aceasta a fost acceptată să meargă mai departe fără prea multe comentării din partea juriului.

Tânăra în vîrstă de 25 de ani face parte din trupa Space Dance Company și are o experiență bogată în această artă a dansului. Olesea a participat la diferite competiții la care a reușit să obțină trofee, cel mai recent concurs la care a luat parte este IDO European HipHop Championship 2016, unde a reușit să obțină medalia de aur.

Amintim că în sezonul trecut al show-ului "ТАНЦЫ" l-am putut admira pe dansatorul moldovean Iuri Rîbac.

Source: kankan.md

Keywords:

Dansuri , show , moldoveanca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
319 locuitori

Gornoe este un sat din cadrul comunei Micăuți, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Strășeni și la 26 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 319 oameni. Satul Gornoe a fost înființat în anul 1984.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.