15 november 2016, 16:45 Kaleidoscope views 5184
Cel mai mare cîștig la loterie
15 november 2016, 16:45 Kaleidoscope views 5184

Cel mai mare cîștig la loterie

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l aducem în prim-plan e cel mai mare cîștig la loterie al unei singure persoane. După părerea mea este nedrept să vorbim despre cel mare cîștig în cazul în care este împărțit între mai cîteva persoane. Așa că, cel mai mare cîștig la loterie a fost de 590 de milioane de dolari.

La 18 mai, 2013, cunoscuta loterie americană Powerball a pus în joc un jack pot foarte semnificativ. Cîstigătoare a devenit o locuitoare a orașului Zeferhills, Florida, Statele Unite ale Americii - Gloria C. Mackenzie, în vîrstă de 84 de ani. Gloria își amintește că posibil i-a surîs norocul pentru că bărbatul care stătea în rînd la bilete în fața ei i-a permis să treacă înaintea ei, apropo, la ei stau în rînd la biletele de loterie!

Potrivit comunicatului secretarului de presă al loteriei "Cîștigătorul a ridicat suma unică de 370,8 milioane de dolari în loc de 30 de plăți anuale de 19 milioane tiny_mce_markerquot;. Gloria a donat aproximativ 2 milioane de dolari pentru a repara acoperișul școlii, unde predă biologia fiica ei, schimbîndu-și , în sfîrșit, apartamentul mic pe o casă respectabilă în valoare de 1,2 milioane $. În ciuda rugăminților, cîștigătoarea a refuzat să ofere o conferință de presă și a cerut insistent să nu intervină nimeni în viața ei. Acest lucru este de înțeles și explicabil.

Source: www.ugaga.net

Keywords:

loterie , bani , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
904 locuitori

Horeşti este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Unteni, Horeşti și Lucăceni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 147 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Horeşti a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.