05 june 2017, 12:00 Kaleidoscope views 5422
Cel mai bun oraș din lume în care merită să trăiești
05 june 2017, 12:00 Kaleidoscope views 5422

Cel mai bun oraș din lume în care merită să trăiești

Orașul Wellington (Noua Zeelandă) a fost declarat cel mai bun oraș din lume pentru trai, potrivit analiștilor Deutsche Bank, comunică portalul Stuff.co.nz.

Experții au analizat orașele din întreaga lume, în funcție de astfel de parametri, precum minimul de existență, nivelul de poluare a aerului, clima, prețurile la bunurile imobiliare, situația privind criminalitatea și sănătatea.

Pe locul II al clasamentului a ajuns capitala scoțiană – Edinburgh. Viena (Austria) a încheiat top-3 lideri. Locul al patrulea a revenit orașului australian Melbourne, cel de-al cincilea – orașului Zurich (Elveția).

În top zece, în ordine descrescătoare au mai fost incluse Copenhaga (Danemarca), Ottawa (Canada), Boston (SUA) și Amsterdamul. Ultima poziție în top-10 a revenit altui oraș australian – Sydney.

Source: noi.md

Keywords:

Noua Zeelanda , oraș , viata

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
3108 locuitori

Trinca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Trinca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Drăghiște, la 25 km de orașul Edineț și la 40 de km de stația de cale ferată Lipcani. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3108 oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.