06 july 2018, 11:58 Kaleidoscope views 9423
O cîntăreață foarte populară va cînta imnul Campionatului Mondial din Rusia (Foto, Video)
06 july 2018, 11:58 Kaleidoscope views 9423

O cîntăreață foarte populară va cînta imnul Campionatului Mondial din Rusia (Foto, Video)

Shakira, soția lui Pique, a fost cea care a interpretat imnul Campionatului Mondial din 2010 si 2014, însă de data asta o alta cîntăreață celebră a fost aleasă să interpreteze imnul Campionatului Mondial din 2018, care va avea loc in Rusia.

E vorba de o cantîreață foarte populară în anii '90 , Natalia Oreiro. Imnul pe care il va interpreta are versuri in mai multe limbi, se numeste "United by Love" si abordeaza teme precum prietenia, dragosta, speranta si unitata, despre care compozitorii piesei spun ca reprezinta valorile pe care doreste sa le puna in valoare CM din acest an. Natalia Oreiro e o cantareata care a gasit celebritatea in anii '90. A fost nominalizata in 1998 si 1999 la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy in Argentina, la sectiunea "cea mai buna actrita intr-un rol principal", dupa care si-a continuat cariera muzicala cu lansarea, in anul 2000, a albumului "Tu veneno". Ulterior a lansat si "Turmalina", in 2002.

Natalia Oreiro a fost si primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy (vorbim aici despre Latin Grammy 2001, pentru albumul "Tu veneno").

Ea a jucat, de asemenea, in foarte multe seriale si telenovele, printre care "Muñeca brava", "El deseo", "Sos mi vida". In 2008-2009, artista a jucat si in "Amanda O", prima telenovela difuzata atat pe posturi de televiziune din 22 de tari, cat si pe internet si second screen-uri.

In august 2001, cantareata a inceput o relatie cu Ricardo Mollo, liderul trupei de rock argentiniene Divididos. La finalul lui decembrie 2001, Natalia Oreiro si Ricardo Mollo s-au casatorit in secret pe insula Fernando de Noroña din Brazilia.

Source: protv.ro

Keywords:

imn , fotbal , sport , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
542 locuitori

Sirota este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Orhei și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 542 de oameni. Satul Sirota a fost menționat documentar în anul 1786.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.