24 june 2012, 10:05 Kaleidoscope views 3205
24 june 2012, 10:05 Kaleidoscope views 3205

Twitter nu a funcţionat mai mult de o oră în întreaga lume

Site-ul Twitter a fost indisponibil pentru mai bine de o oră şi jumătate în mai multe ţări din Europa şi Asia, mai mulţi hackeri asumîndu-şi sabotarea reţelei. Această întrerupere a provocat nemulţumiri şi este cea mai lungă din ultimele luni.

Un hacker din grupul UG Nazi, Cosmo, a fost cel care şi-a asumat responsabilitatea pentru blocarea site-ului, adăugînd că nu i-a fost deloc greu să facă asta.

Cu toate acestea, reprezentanţii Twitter au negat faptul că site-ul a fost atacat de hackeri. Cu puţin timp înainte, compania a anunţat că site-ul ar putea avea probleme şi că vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.

Auditoriul Twitter, creat în 2006 numără circa 140 milioane de utilizatori în întreaga lume.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
803 locuitori

Mihailovca este un sat din cadrul comunei Prepeliţa, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Sîngerei și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituia 803 oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1890.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.