28 september 2012, 10:49 Kaleidoscope views 11861
28 september 2012, 10:49 Kaleidoscope views 11861

Caz de "teleportare" înregistrat în China

În China nu încetează dezbaterile aprinse pe marginea videoclipului plasat pe internet și care înfățișează "teleportarea" filmată de camera de supraveghere pe una din străzile orașului. Potrivit peliculei, incidentul a avut loc la 9 mai 2012, la 3 minute după miezul nopții.

Video a înregistrat cum intersecția este traversată de două autoturisme, după care în cadru intră un camion alb accelerînd treptat. Perpendicular se mișcă un biciclist. În momentul posibilei coliziuni în cadru intră un om,  aparent o femeie, care se deplasează practic cu o viteză supersonică și lăsă în urmă blițuri de lumină. Atingînd bicicleta cu remorcă, oamenii momentan se pomenesc pe cealaltă parte a străzii, în siguranță.

Îngrozit, șoferul de camion se oprește, iese afară și vede că biciclistul este viu și bine-merci, iar "omul-teleport" părăsește locul incidentului.

Incidentul a fost comentat în diferite moduri. Majoritatea sînt înclinați să creadă că înregistrarea este un fals inteligent utilizînd software-ul de editare digitală pentru video și poate fi, de exemplu, o continuare publicitară virusată a filmului „Teleport”. Cu toate acestea, sînt destui care cred că camera de supraveghere într-adevăr a înregistrat un caz inexplicabil de teleportare. Suporterii versiunii fantastice au apreciat deja misterioasa femeie ca fiind  un călător în timp, care a venit anume pentru a salva bietul om.

În total, misteriosul video de pe YouTube a adunat mai mult de 1 milion de vizualizări.

Keywords:

China , teleportare , om , Mister

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1767
Populația:
493 locuitori

Troiţa Nouă este un sat din cadrul comunei Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Anenii Noi și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Satul Troiţa Nouă a fost menționat documentar în anul 1767.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.