22 november 2012, 14:41 Kaleidoscope views 8089
22 november 2012, 14:41 Kaleidoscope views 8089

Un fotograf moldovean a surprins un chip misterios extraterestru


Foto: moldnews.md

Un fotograf a fost șocat cînd s-a intors acasa și s-a uitat la imaginile surprinse de el în Islanda. În instantaneele care arată Aurorele Boreale apare un chip misterios, ce pare a fi mai degrabă extraterestru decît pămîntean.

Fotograful moldovean Iurie Belegurschi a avut șansa să fotografieze minunate imagini ale Aurorelor Boreale în peninsula Reykjanes din Islanda, potrivit Daily Mail.

Porțiunea de culoare verde, intensă ar putea fi confundată cu o invazie cosmică, iar acea față bizară seamănă cu o creatură din spațiu.

"Eu nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt atunci cînd văd luminile nordului, dar în opinia mea, este cel mai frumos spectacol la  care putem asista. Aș vrea ca toată lumea să-l vadă cel puțin o dată în viață", a spus fotograful.

"Nu am văzut fața extraterestră cînd am făcut fotografiile, dar cînd am venit acasă am verificat imaginile pe calculator și am văzut-o. E incredibil, nu am putut să cred ceea ce am văzut", a spus Belegurschi.

Iurie are 29 de ani și este originar din Republica Moldova. El a folosit un aparat Canon 5d Mark III pentru a putea surprinde minunatele imagini ale Aurorelor Boreale.

Keywords:

Islanda , extraterestri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
176 locuitori

Holoşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Drochia și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 176 de oameni. Satul Holoşniţa Nouă a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.